- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
bakambu da listede
nevzat
nevzat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem yedek olur bizdeKerem
Toreira-Paredes
Bu 3lü tempo sıkıntısı yaşar. Umarım böyle bişey düşünmüyoruzdur.
İyi misin
yedek olmak icin niye gelmek istesin BarışKerem yedek olur bizde
ben 24 yasındayım abi,kimseyi hatırlamam.sadece videolardan izlerim,öyle haberim olur.sherarı bilyorum ama şerefsizin teki.sneijder bize transfer olacagı dönem bizi küçümsedisergen sen alan shareri hatırlar mısın boşver weahı onda sürdürebilir prime dönemi yokru hatırladım kadarııyla 2 sene falan iyidi sonra bierhoff çıktı neyse alan shearı nasip etsin Allah bize
yok adini degistirdi bir ara p. enis sever idiAbi senin adin gercekten enis savar mı?
ben 54 yasındayım bana reco diyonben 24 yasındayım abi,kimseyi hatırlamam.sadece videolardan izlerim,öyle haberim olur.sherarı bilyorum ama şerefsizin teki.sneijder bize transfer olacagı dönem bizi küçümsedi
arsenalli andy cole nasip olsun bize
o zaman sen kerem demirbaydan da gelse bile nefret edersin Fatih Hoca için onun olduğu hiçbir takımı seçmem demişben 24 yasındayım abi,kimseyi hatırlamam.sadece videolardan izlerim,öyle haberim olur.sherarı bilyorum ama şerefsizin teki.sneijder bize transfer olacagı dönem bizi küçümsedi
arsenalli andy cole nasip olsun bize
ben 54 yasındayım bana reco diyon
seni tokatlayım mı
Angelino nasıl bizden başkasını istemiyor
Kim ikna etmiş
Arkadaşın talebi yerine getirilsin hemen#83 Gedson Fernandes
Olum çok üzülüyorum lan adama. Şaka maka kendinizi adamın yerine koyun. 2 sezon önce 50 milyon € opsiyonla, en iyi ligin top 6 takımından birine gidiyorsunuz. Orada olmayınca bir takım kiralıyor sizi ve kendine gelmenizi sağlıyor. Bu sırada taraftar, hoca, oyuncu grubu derken çok...www.gscimbom.com.tr
kendi yıllarca sıkmamış gibi ortaya çıktı şimdi
sorun degil,o acıklaması da yalandır kesin.dogru olsa da mühim değil gerçio zaman sen kerem demirbaydan da gelse bile nefret edersin Fatih Hoca için onun olduğu hiçbir takımı seçmem demiş