Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de yazdım ama Boey-Nelson-Abdülkerim-Angelino savunma hattı kağıt üzerinde tarihimizin en iyisi olabilir.Angelinonun defansif zaaflarını Boey kapatır,Boeyin 3. bölgedeki bitiricilik eksikliğini Angelino.Nelson-Abdül ikilisinin birbirini nasıl tamamladığını herkes biliyo zaten.Gerçekten muazzam.İnsallah aynı uyumu,sinerjiyi orta sahada da yakalarız.Önümüzdeki sezonu nerelerde bitireceğimizi belirleyecek transferler alacağımız 8 numara ve 10 numara olacak bence.Torreira'yla aynı kalibrede,adanmışlıkta bir 8 numara da bulabilirsek çok acayip işler görebiliriz.

Bakambu ikinci forvete yazanları görüyorum. Barış alper yılmaz bu form durumunda devam ettiği sürece kanat forvet olarak ilk 11 çıkar santrafor olarak da icardi'nin yedeği olur.Bakambu 3 olur mevcutta

Rodop dede bunu paylaşıp hemen sildi ama yakaladım. :asd:
F0yOWGrWcAA8s5A
Bakambu da yalan o yuzden

Bir diğer gelişme ise Rashica'da mutlu sona doğru, inşallah yakın zamanda Rashica hayırlı uğurlu olsun şeklinde mesaj yazarız.

Teklif artırdık ve pazartesiye kadar gelişme bekliyoruz, yine bonservisin nakit ve taksit kısım kısım ödenmesi durumu var, peşin istenen rakamda fark 2 milyon civarına düştü.

Ceballostan sonra kimi ufureceksin meliksah bekliyoruz baby

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt