Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehra Güneş GIF | Gfycat
🥲

angelino yedek durmayı sevmıyormus

ward prowse duyunca angelino gibi heyecanlandım ben angelinoyada imkansız diyordum ama ward prowse ingiliz oldugu icin biraz daha zor yoksa tam aradıgımız dikine giden skorer ortasaha

ünal aysal ekibinden beri böyle vizyoner yöneticimiz olmamıştı
erden timur GS için büyük işler yapıyor zaten bunu haberlerden öğrenmemize gerek yok, anlıyoruz
hem Galatasaraylılığı hem karakteri müthiş bir insan
başkanlığa da çok yakışacaktır

Bakambu teyit edildi, işler biraz karışık BAE'den pek hoşlanmıyorlar, sözleşme fesih maddesi mevcutmuş, bu maddeyi devreye sokuyor oyuncu tarafı şuan gelen bilgiye göre.

Edit: Prosedürü çözmeye çalışıyoruz, yanlış hatırlamıyorsam Drogba Shanghai Shenhua ayrılığı da bu şekildeydi prosedür kısmını çözmeye çalışmıştık.

8 numaraya Dembele reis gibi birini isterdim, gerçi sağ açıktan devşirmeydi ama her şey vardı adamda. Tottenham yıllardır yerini dolduramadı.

Polat dönemi 5e alıyorduk hala içimde uktedir.
Orta sahasızlıktan çıldırdığımız dönemler idi.

Ward Prowse en cok istedigim oyuncu ama malesef imkansiz otesi, Thiago dan daha inkansiz.

West Ham 25 teklif etti, Southampton 35 istiyor.

Bu adam gelirse bu ligde en a 10 tane sadece frikikten atar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

angelino akan oyun haricinde yay çevresinde duran top ve kornerlerdede aşırı işimize yarayacak. Toplara etkili vuran Abdulkerimide düşününce iyi bişey çıkıyor yine ortaya
Ki takımda solak bir duran top ustasına haddinden fazla ihtiyaç duyulduğu düşüncesiyle, olası 8.5-10 no transferinde o kriteri gözettiğimi belirtmek isterim...

Gerçi o işler belli olmuyor; Sergio için de 'duran top canavarı' yakıştırması yapılmıştı, herif bizde direkt patatese bağladı...

ward prowse duyunca angelino gibi heyecanlandım ben angelinoyada imkansız diyordum ama ward prowse ingiliz oldugu icin biraz daha zor yoksa tam aradıgımız dikine giden skorer ortasaha
Kulübü bonservisiyle gönderecekse şansımız olmaz bence west ham direk alır muhtemelen ama seneye dönme ihtimallerini düşünüp kiralayacaklarsa belki de oyuncu şampiyonlar liginde oynayabilmek için bizi seçebilir

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt