Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.975
- 7.461
- 1.548
20 maça kasıma kadar çıkar zaten 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur'a bak beton yetmez beton...
Psg yetkilileri polislerle beraber kulüp binasına geldiklerinde Dursun başkan temsili reis yavDursun başkan parayı ödemez Erden'i rehin birakir psg ye![]()
10 no mu buward prowse duyunca angelino gibi heyecanlandım ben angelinoyada imkansız diyordum ama ward prowse ingiliz oldugu icin biraz daha zor yoksa tam aradıgımız dikine giden skorer ortasaha
Orta sahasızlıktan çıldırdığımız dönemler idi.8 numaraya Dembele reis gibi birini isterdim, gerçi sağ açıktan devşirmeydi ama her şey vardı adamda. Tottenham yıllardır yerini dolduramadı.
Polat dönemi 5e alıyorduk hala içimde uktedir.
İçimde yara olmuş 1 numaralı futbolcu bugün böyle bir oyuncuyu almak imkansız bizim için nereden baksan 80 milyon euroşu şekil heyecanlandık transferlerde
Baktı gideceği takımın oyuncuları daha kötü yeni transfer gibi kalmış adam adam.Nevzat Dindar: "Nelsson ayrılmayı düşünmüyor ve şu an kampta oldukça motive. Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak istiyor."
Ki takımda solak bir duran top ustasına haddinden fazla ihtiyaç duyulduğu düşüncesiyle, olası 8.5-10 no transferinde o kriteri gözettiğimi belirtmek isterim...angelino akan oyun haricinde yay çevresinde duran top ve kornerlerdede aşırı işimize yarayacak. Toplara etkili vuran Abdulkerimide düşününce iyi bişey çıkıyor yine ortaya
Kulübü bonservisiyle gönderecekse şansımız olmaz bence west ham direk alır muhtemelen ama seneye dönme ihtimallerini düşünüp kiralayacaklarsa belki de oyuncu şampiyonlar liginde oynayabilmek için bizi seçebilirward prowse duyunca angelino gibi heyecanlandım ben angelinoyada imkansız diyordum ama ward prowse ingiliz oldugu icin biraz daha zor yoksa tam aradıgımız dikine giden skorer ortasaha