Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu’ya burun kıvıranları anlamıyorum, fiyatı makul, kanat forvet olarak da kullanabileceğimiz gayet hızlı ve skorer bir isim kendisi.
Ayrıca İcardi olmadığı zaman farklı bir oyun oynatabilir bize , çeşitlilik her zaman iyidir.
Ek olarak yedek beklediği zamanlarda bile sorun çıkarmayacak bir isim diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burun kıvırma demiyelim de daha çok scout tarzı genç bir forvet isterdim.Eric Botheim tarzı gibi tam scout Luk bir tarafi kalmasada patlama yapabilecek bir oyuncu gibim

Bakambu’ya burun kıvıranları anlamıyorum, fiyatı makul, kanat forvet olarak da kullanabileceğimiz gayet hızlı ve skorer bir isim kendisi.
Ayrıca İcardi olmadığı zaman farklı bir oyun oynatabilir bize , çeşitlilik her zaman iyidir.
Ek olarak yedek beklediği zamanlarda bile sorun çıkarmayacak bir isim diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burun kıvırma demiyelim de daha çok scout tarzı genç bir forvet isterdim.Eric Botheim tarzı gibi tam scout Luk bir tarafi kalmasada patlama yapabilecek bir oyuncu gibim

Türk basını vs İtalya basını

1689148247107.png

Thiago sakat olmasa buraya gelmez. Gelip sakatlanmadan oynarsa başka adam istemem. Ama imkansız gibi.

Kaliteli oyunculara gidiyoruz ama hepsinin son sahibi konumunda olacagımız oyunculara gidiyoruz. Biraz genç yetenek kovalamak lazım.
Angelinho'yu 2 sene kullanıp 28 yaşında satabileceğimiz bir oyuncu gayet son sahiplik bir durum yok. İcardi'de zaten hedef bu ama bir bakmışsın 3+1sanırım kontratı 33 yaşında Araplara satmışsın mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu herifi biz alalım yaw 5.5a falan çözeriz

Ayrıca, Bologna'nın orta saha oyuncusu Nicolas Dominguez için 8 milyon euro bonservis + 3 milyon euro bonus teklif etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt