Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.334
- 20.785
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum ama farklı bir taktikle mertens yerine kullanacağını düşünüyorum barışı. Kanat olarak değil. Böylece hem mertens in yoğun tempoda daha az yıpranmasını sağlayacaktır. Hem de ön tarafta daha dinamik olmayı hedefleyecektir.Ben hala Barış Alperin 11oynayacak durumda olmadığını düşünüyorum ama bu sezon o eşiği aşabilir.. Nelson gidecekse en mantıklısı Merihe salça olmak elimiz çok rahatlar
Erden Bey, oyuncuyu getirmek için gider gibi yapıp Sanchez ile görüşmüştük demişti. Muhtemel Kerem Demirbay'ı bitirmeye gitmiştir ya da başka bir topçuyu.
Burun kıvırma demiyelim de daha çok scout tarzı genç bir forvet isterdim.Eric Botheim tarzı gibi tam scout Luk bir tarafi kalmasada patlama yapabilecek bir oyuncu gibim
Christian Poulsen 'de olabilir.Cambiasso, Gravesen ikilisinden biri elimizi çok rahatlatır..
Beyler farkı çok açıyoruz farkında mısınız? Bu vizyonla 2-3 sene daha gidersek ligin tartışmasız efendisi, Avrupa’nın gediklisi olacağız inşallah. Düşündükçe yerimde duramıyorum.