Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala Barış Alperin 11oynayacak durumda olmadığını düşünüyorum ama bu sezon o eşiği aşabilir.. Nelson gidecekse en mantıklısı Merihe salça olmak elimiz çok rahatlar
Ben de öyle düşünüyorum ama farklı bir taktikle mertens yerine kullanacağını düşünüyorum barışı. Kanat olarak değil. Böylece hem mertens in yoğun tempoda daha az yıpranmasını sağlayacaktır. Hem de ön tarafta daha dinamik olmayı hedefleyecektir.

Thielemansi alabilseydik eğer şimdi mükemmel bir ortasahamiz olacaktı ,parades gibi bize lazım olmayan bir profille uğraşmayacaktik bosuna

Merih’i Inter istiyor nasıl alıcaz.

İlk 11e koyulan topçu oynar işte, performans farklı bir boyut. Sezon başlamadan, formlar görülmeden kimse 11 oyuncusu değildir zaten.

Beyler farkı çok açıyoruz farkında mısınız? Bu vizyonla 2-3 sene daha gidersek ligin tartışmasız efendisi, Avrupa’nın gediklisi olacağız inşallah. Düşündükçe yerimde duramıyorum.

eyüp aydın,yusuf kabadayı ve can uzun ne olacak.eyüp ve yusuf gelir bence

Beklediğimden erken geldi

Screenshot_1.webp

Burun kıvırma demiyelim de daha çok scout tarzı genç bir forvet isterdim.Eric Botheim tarzı gibi tam scout Luk bir tarafi kalmasada patlama yapabilecek bir oyuncu gibim

Scout transferi dedigin adam surekli oynayarak kendini gelistirecek, İcardinin arkasinda bekleyerek nasil gelisecek?

İsim tartisilabilir ama 2. Forvetin tecrubeli ve 2. Forvet olmayi kabul eden bir adam olmasi gerekir, diye dusunuyorum.

Bizim kurgudaki en önemli 2 adam nelsson ve lucas o yüzden nelssonun durumu bir an önce netlesmeli stoper tandemi kurmak kolay degil

Eyup aydını ortasaha rotasyonuna katip midsoye yol verelim.barani da pendikspora kiralayalım.hamzayi kupada kullaniriz bence

Beyler farkı çok açıyoruz farkında mısınız? Bu vizyonla 2-3 sene daha gidersek ligin tartışmasız efendisi, Avrupa’nın gediklisi olacağız inşallah. Düşündükçe yerimde duramıyorum.

Bu yaklaşımdan herkes kaçınmalı.

Deli gibi çalışmalıyız, eldeki malzemeden maksimum verimi almaktır değerli olan. Yoksa kağıt üstünde her şey anlamsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt