Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biden vilniusa gidiomuş. maçı izler mi acaba

kap olayında şikeciler gibi yapmalı ve herdetayı acıklamamalıyız icardi icin bizden cıkacak para harıcı acıklamaya gerek yok

Fener medyası Icardi'ye yıllık 20 verdiğimizi de iddia edebilir. Geleceğini düşünmüyorlardı bence büyük bir hayal kırıklığı içindeler şu an.

Icardi'nin bizi biraz daha süründürmesini bekliyordum doğrusu, helal olsun.
1. forvet belli olduğuna göre artık 2. forvet konusunda daha hızlı reaksiyon alabiliriz, bu konu çok iyi oldu.
Keşke şu Antonio'yu bir şekilde alabilseydik. Gerektiğinde kenarlarda da kullanırdık.

Fpjxeh6X0AEN3h4.jpg:large

İyi kadro kurulursa izlerim, ürün alırım. Kadro kötüyse ve sportif başarı yoksa izlemem. Beceriksiz yöneticiler borç batağına saplayıp yardım dileniyorsa oralı olmam. Harcarken de muahasebecisi değildim sonuçta. Taraftar olarak bir vazifem de yok. Bu saçma söz öbeğine Erden Timur'u dahil etmesi hoş olmamış. Tam fb taraftarı kafasında biri yazmış

clde bos kale ile oynucaz

bu kadar yatırım bosa gitmez umarım!!

Icardi'nin bizi biraz daha süründürmesini bekliyordum doğrusu, helal olsun.
1. forvet belli olduğuna göre artık 2. forvet konusunda daha hızlı reaksiyon alabiliriz, bu konu çok iyi oldu.
Keşke şu Antonio'yu bir şekilde alabilseydik. Gerektiğinde kenarlarda da kullanırdık.

İcardi ile beraber oynayacak bir adam dedi, icardiye bu kadar para basmisken bir de Antonio için 3-4 milyon maaş veremeyiz, muhtemelen genç kiralık bir herif gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt