Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim icin son dk transferi Ugurcan olur. Keske Ugurcan'i satin alip, 1 sene daha Trabzon'da oynasin diyebilsek. Seneye zaten Muslera yerine super olur.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhteşem federasyonumuz sayesinde hiçbir şey belli olmadığı için bir sonraki sezonda sınırın olup olmayacağı belli değil. Bu yüzden yerli kaleciye yatırım yapıp yapmamakta tereddüt yaşıyordur yönetim. Seneye sınır olmayacaksa Uğurcan hamlesinin de pek bir anlamı yok bence.

Ne bileyim dünyadaki tek 8 numara sanırım. İzlediğim Psg maçları ve dünya kupası maçlarında sıradan bir top oynadı gayet. Zenit döneminde baya iyi diyorlar da.
Artik dinamik adamlar lazim. DK macinda atletik Saudi takimi Arjantin'in icinden gecti. Paredes konusunda cok cekimserim. Tr ligi neyse UCL zor olur. Bir ihtimal kapanacagimiz maclarda fayda saglar.

Hem dogru kadro planlamasi hem de finansal yapi olarak da yorumlamak lazim

Mesela paredes transferi gerceklesirse 2.7 milyon euro kazanan Oliviera yedek bekleyecek

Veya 10 numara’ya bir oyuncu transfer edilirse 3.5 milyon euro kazanan mertens yedek kalacak

Bunlarla ilgili de bir planlama oldugunu düsünüyorum,en azindan yüksek maas alan bir oyuncunun takim dan ayrilma sansi var

Bu arada yedek kalacaklar derken rotasyon da takim da yer alacaklar demek daha dogru olur

Nelsson'un gidişi Boey'in gidişinden çok ama çok daha fazla etkiler takımı.
Solda Angelino gibi yardıran bir adam varken, sağ beki Mert Müldür bile yapsan sırıtmaz herhalde.
Solda angelino akarken geçiş hücümları için boeyi geride tutmak daha iyi olur gibi ikisinide 1 yıl daha takımla izlemek istiyorum ben 25 m den daha çok mutlu eder bu.

Kalite düşse de Torreira kapatır şeklinde olayı ele almak yanlış. Önünde Taylan-Berkan oynarken de performansı bence gayet iyiydi. Lucas'ın varlığı etki ediyor mu ediyor ama buradaki kritik nokta şu; oyun içi konsantrasyonu zerre oynamayan bir stoper bulabilmek neredeyse imkansız. Öyle bir durumda çok çok iyi bir 6 numaranın varlığı bile durumu kurtarmaz. Nelsson kötü diyorsun demedim ki zaten , sandığından daha önemli dedim. Anayasanın dokunulması teklif dahi edilemez ilk 4 maddesi gibi olmalı bu adamın statüsü. Ha bir babayiğit çıkar tekte 25i yatırır ona yapacak bir şey yok.
Bence nelssonun da boeyin de toreiranın da asla muadili yok ne kadar para basarsak basalım üçünün de çeyreği kadar oynayacak topçular imkanı yok bulamayız paha biçilemezler bizim için. İmkan varsa sene sonu nelssonun maaşını artırıp serbest kalma bedelini de artırmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt