Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.623
- 8.069
- 1.428
8+3 yüzünden kusursuz takım kurmamız engelleniyor.Bu kural zarar veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
F muslera adlı kaleciyi uyarıyorumBöyle deyince ne oldu
bizim yerli ihtiyacimiz acilBenim icin son dk transferi Ugurcan olur. Keske Ugurcan'i satin alip, 1 sene daha Trabzon'da oynasin diyebilsek. Seneye zaten Muslera yerine super olur.
SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de ceza yememizi istemiyorum.Taraftarın muhasebecilik yapmasını anlamıyorum, ben düz bir taraftar olarak iyi bir takım izlemek istiyorum, geri kalanı umrumda değil çünkü yönetimler bunu için vardır, yoksa oyuncu sattık diye konvoya çıkan ama 10 sene de şampiyon olamayan fener oluyorsun işte
ben de ceza yememizi istemiyorum.
abartmayalimBence nelssonun da boeyin de toreiranın da asla muadili yok ne kadar para basarsak basalım üçünün de çeyreği kadar oynayacak topçular imkanı yok bulamayız paha biçilemezler bizim için. İmkan varsa sene sonu nelssonun maaşını artırıp serbest kalma bedelini de artırmak lazım.
Reis, bir de mesela Zaniolo' yu 30-35 e satsak ekstra ne beklemeliyiz peki?!..Biraz iyimser gördüm, alışık olmadığımız üzere...Angelino
Icardi
Paredes
Rashica
2.santrafor
10 no
Satış olmazsa yabancılar böyle olur bu mevkilerde.
Sonrası yerli bakılır.
biz de düsünmeliyiz çünkü kulubun taraftari biziz. yönetimin kararlarinda taraftarin istedikleri bir faktördür.Dediğim gibi, onu düşünecek olan yönetim, biz degiliz
Min 3 isteyelimHayaleti başaksehire postaladık sanırım
Buda sıkıntı oluyor zaniolo ortada sırıtırsa barista rashica gibi ortaları iyi değil.su an kadro böyle olur yabanci kuralindan dolayi
Nando
Boey Nelsson Abdul Angelino
Torreira Paredes
Baris Zaniolo Kerem
Icardi
taraftar scoutluk yaparken sorun yokTaraftarın muhasebecilik yapmasını anlamıyorum, ben düz bir taraftar olarak iyi bir takım izlemek istiyorum, geri kalanı umrumda değil çünkü yönetimler bunu için vardır, yoksa oyuncu sattık diye konvoya çıkan ama 10 sene de şampiyon olamayan fener oluyorsun işte
Umarım kiralık değildirMin 3 isteyelim
Ferdi yi inter istiyor, Altay ı da taraftararda gittigi icin