Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın muhasebecilik yapmasını anlamıyorum, ben düz bir taraftar olarak iyi bir takım izlemek istiyorum, geri kalanı umrumda değil çünkü yönetimler bunu için vardır, yoksa oyuncu sattık diye konvoya çıkan ama 10 sene de şampiyon olamayan fener oluyorsun işte

yalnız var ya bu fener 5 yıldızı baya baya kabul ettirdi gibi resmi olmasada, zenit ile hazırlık maçları var şuan orda bile 5 yıldızlı logo, ligde de çıkarsalar yüklü yaptırım olması lazım

Taraftarın muhasebecilik yapmasını anlamıyorum, ben düz bir taraftar olarak iyi bir takım izlemek istiyorum, geri kalanı umrumda değil çünkü yönetimler bunu için vardır, yoksa oyuncu sattık diye konvoya çıkan ama 10 sene de şampiyon olamayan fener oluyorsun işte
ben de ceza yememizi istemiyorum.

su an kadro böyle olur yabanci kuralindan dolayi

Nando
Boey Nelsson Abdul Angelino
Torreira Paredes
Baris Zaniolo Kerem
Icardi

Bence nelssonun da boeyin de toreiranın da asla muadili yok ne kadar para basarsak basalım üçünün de çeyreği kadar oynayacak topçular imkanı yok bulamayız paha biçilemezler bizim için. İmkan varsa sene sonu nelssonun maaşını artırıp serbest kalma bedelini de artırmak lazım.
abartmayalim

Angelino
Icardi
Paredes
Rashica
2.santrafor
10 no

Satış olmazsa yabancılar böyle olur bu mevkilerde.

Sonrası yerli bakılır.
Reis, bir de mesela Zaniolo' yu 30-35 e satsak ekstra ne beklemeliyiz peki?!..Biraz iyimser gördüm, alışık olmadığımız üzere...

taraftar scoutluk yaparken sorun yok
taraftar teknik direktorluk yaparken sorun yok
muhasebecilik yapinca mi sorun oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt