Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3802.webp

takasla berkay istemek aptallık olur.orda deniz dilmen ve batuhan celik gibi 2 manyak potansyel var.deli misiniz abi siz

İcardi gelir demiştim benim için sürpriz değil. Güney Amerikalı futbolcular ilgiden ve sevgiden fazlasıyla hoşlanıyorlar bu ilgiyi başka yerde göremeyeceğini çok iyi biliyor İcardi. Para olarak da şimdiye kadar bir futbolcu için verdiğimiz en yüksek ücrete gelmiş olacak zaten.

Her ne kadar yukarıda saydıklarım olsa da İcardi'nin transferi büyük iş. Transferleri gerçekleştirenler Yönetim Erden Timur büyük bir tebriği hak ediyor. Şimdi İcardi açıklandığında Twitter 'da etkileşim rekorunu kırmak lazım. Sanırım bu rekor Fatih Hocaya aitti. Gereken sevgi gösterilmeli bu adam gazla çalışıyor zira.

Ugurcan
Merih
Emre
Salih
Mert
3. yerli alternatifleri ama hicbiri olmayacak gibi. UCL maclari oncesi Boey - Nelson - Muslera - Parades filan dönüsümlu yedek kalir + Icardi ama onun yedegi de yabanci. Yusuf da gidecek gibi

Fabri ne zaman here we go yazacak bakalım icardi için

benim gaza gelecegim anı mahvettiler.şu angelino ve paredes kesinlessin görüşürüz

nelssonu satıp stoper rotasyonunu full turk yapacagız galiba

neyse sakin olalım saat 5te erden başkan herşeyi netleştirecektir. durduk yere basın toplantısı düzenlemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt