- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
bu paredesi de italyanlar,fransızlar ve bizim muhabirler harici bilen yokarjantin ve ispanya medyası geriden geliyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nie bakıyorsun o zaman dostum git resim çiz birazA sporda Emre kaplan yine sıkıyor. Ne yalanci bir herif. Utanıyorum GS muhabiri olduğu icin
Yasaklı ama Galatasaray düşmanı olduğunu unutmayalım.
ben sadece antonio varsa,alternatifi olabilir diye yazdım.yoksa bende antonio beklemiyorum.daha genç bir isim gelir bence 27-30 arası
Banlanacaksın sil reis
Seni çizerim akıllı olnie bakıyorsun o zaman dostum git resim çiz biraz
yo topla arasi iyi gayet yumusak
. Ozan?
Muz resmi çizmek ister misinSeni çizerim akıllı ol
Ugurcan CakirUgurcan
Merih
Emre
Salih
Mert
3. yerli alternatifleri ama hicbiri olmayacak gibi. UCL maclari oncesi Boey - Nelson - Muslera - Parades filan dönüsümlu yedek kalir + Icardi ama onun yedegi de yabanci. Yusuf da gidecek gibi
Misimovic'in teknik kapasitesi baya yukarıdaydı Hagi taktı diye hatırlıyorum ona. Kamada'nın durumu bahsettiğin konsepte uygun orası ayrı. Burada önemli nokta düzenli bir şekilde katkı vermesi bence.Zamaninda misimovic bile is yapmadi bizde sistem takimindan cikan oyuncular patlayabiliyor kamada konusunda temkinliyim
dun yazmıs zaten o twitiBu Ali koctan bilgi alıyor . Bizim transferleri bilemez