Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1688908628140.webp

Gece sinyali çakmıştı

Nelsson’un gitmek istediği çok bariz görüntüsünden, zaten geçen sene de zor tutmuştuk, ki 25 yaşına girmek üzere olduğu için satmak için ideal zaman, umarım 20 veya üstü bir bedele satabiliriz, yerine Merih’i alırsak yerli problemini de çözeriz.

şu an fabrizio ve fransız muhabirler iyi.italyan gazteciler palavracı zaten.ispanyadaki spor siteleri ve muhabirleri de joao felix gundeme gelene kadar bişey bilemezler bizle ilgili

frankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım

eğer parades-torreira yapıyorsan çok rahat önlerinde dybala oynatırsın

illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene

japonu alsan tutmasa satamazsında

Yav nöbet yenilenmiş asıl bomba haberler eskide kalmış. Fabrizio'nun İcardi haberini paylaşan rtaşımızı atın da beğeneyim. Görmem gerek.

frankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım

illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene

Dybala kerem zaniolo çok zor olur başkan olmaz bence

bende kamadayı biraz fb macından hatırladım ama detaylı izlemediydim macı.frankfurt gruptaki maclarda dagınık oynuyodu

agustosta smith rowe hamlesi olur vallahi kamada ve joao felix olmazsa

Bu noktada yanılgı olmasın, bence izleyen tek tük.

Milan istedi diye istiyor millet bence.

Daha bir Iliç tarzı 10 no gibi anladığım, teknik değil ama presci, golcü.
Ben özetler harici pek izlemedim mesela. Ama en çok dikkatimi çeken şey sürekli pozisyon içerisinde olmasıydı. Ceza sahası koşuları olsun vs. çalışkan bir oyuncu izlenimi bırakmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt