- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.919
- 4.608
Tabiki gerceginide sana yediririmMuz resmi çizmek ister misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabiki gerceginide sana yediririmMuz resmi çizmek ister misin
yok yapar ya oyun akli iyi bayagi ve hizli karar verebilioBöyle çalımcı teknik key pas atan birisi değil gibi algıladım
ugurcan dışında hiçbirinin bize faydası olmaz ucuncu yerli konusundaUgurcan Cakir
Zeki Celik
Mert Müldür
Ozan Kabak
Merih Demiral
Salih Özcan
Cengiz Ünder
Suat Serdar
Kerem Demirbay
Deniz Undav
Zeki Amdouni
Emre Can
Kadife gibi de ayakları yok ama hızlı giderken araya salabiliyor, önde baskıyı iyi yapıyor, 2 3 kişiyi çalımlayıp dikine gidebiliyor ben böyle biliyorum.yok yapar ya oyun akli iyi bayagi ve hizli karar verebilio
Maşallah ya, Roma sütunu gibi bacaklar.
Dybala kerem zaniolo çok zor olur başkan olmaz bencefrankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım
eğer parades-torreira yapıyorsan çok rahat önlerinde dybala oynatırsın
illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene
japonu alsan tutmasa satamazsında
bende kamadayı biraz fb macından hatırladım ama detaylı izlemediydim macı.frankfurt gruptaki maclarda dagınık oynuyodufrankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım
eğer parades-torreira yapıyorsan çok rahat önlerinde dybala oynatırsın
illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene
japonu alsan tutmasa satamazsında
Dybala kerem zaniolo çok zor olur başkan olmaz bence
Ben özetler harici pek izlemedim mesela. Ama en çok dikkatimi çeken şey sürekli pozisyon içerisinde olmasıydı. Ceza sahası koşuları olsun vs. çalışkan bir oyuncu izlenimi bırakmıştı.Bu noktada yanılgı olmasın, bence izleyen tek tük.
Milan istedi diye istiyor millet bence.
Daha bir Iliç tarzı 10 no gibi anladığım, teknik değil ama presci, golcü.