Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Yusuf biraz ışıltı versen her şey düzelecek.

frankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım

eğer parades-torreira yapıyorsan çok rahat önlerinde dybala oynatırsın

illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene

japonu alsan tutmasa satamazsında
ötekileri de alamazsın gibi reis. o bonservislere çıkamayız
japonu bonservissiz olduğu için yüksek maaş ile ikna etme şansımız olur belki.

Şu kamada iddialari dogru mu. Adami Inter, Milan falan istiyor, BvByi reddetmis. Yoksa olaganustu maaş mi teklif ediyoruz. 🫤

frankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım

eğer parades-torreira yapıyorsan çok rahat önlerinde dybala oynatırsın

illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene

japonu alsan tutmasa satamazsında
Kaç sene önceydi o maç frankfurt fb maci

Denk gelmemiş pek izlemedim ama herkes beğeniyor madem, bonuslarla 4-5 e çıkılabilir. 30 yaşındaki Sergio' nun maaşına bonservis de eklenince yıllığı 3.5 a geliyor mesela. Kamada için bonservis dönüşü de mümkün...

O kadar maas verirsen sonra anca Araplara satarsin. Suan fazla isteyeni yokmus ve Frankfurta geri dönme sansi bile masadaymis. Onlar 3,5-4 milyondan fazla brüt maas kimseye vermiyor.

Glasner Kamadayi Sowun yaninda defansin önünde bile oynatmaya baslamisti. 4-3-3 de OS olarak normalde rahat oynar.

Kadife gibi de ayakları yok ama hızlı giderken araya salabiliyor, önde baskıyı iyi yapıyor, 2 3 kişiyi çalımlayıp dikine gidebiliyor ben böyle biliyorum.
aynen dedigin gibi. topla buluşur buluşmaz çalımla veya dikine pasla kaleye giden biri. oyle top dagıtan, tempoyı ayarlayan, kanatları oyuna sokan biri degil. o yuzden top taşıyan 8 numara olarak da oynayabilir, yardımcı forvet de.

yusufu fatih hoca 2 kalaylayacak ki adam olacaktı

aynen dedigin gibi. topla buluşur buluşmaz çalımla veya dikine pasla kaleye giden biri. oyle top dagıtan, tempoyı ayarlayan, kanatları oyuna sokan biri degil. o yuzden top taşıyan 8 numara olarak da oynayabilir, yardımcı forvet de.
Tempoyu ayarlama, top dağıtma işini parades yapacak büyük ihtimalle. Güzel bir üçlü olur. 4-3-3 oynayabiliriz rahatlıkla Kerem-Zaniolo kanatlarıyla.

arda gülerle ilgili son söylyecegim şey toplantıda sogukkanlılıgını begendim ve kendine guvenini.pek fb camiasına ait biri degil gibi acıkcası,istedigi kadar fbli bi baba yetiştirmiş olsun.cocugun özgüveni ve vizyonunu begendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt