Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.999
- 59.610
- 3.423
Beles diye cok maas verip aldigin adamlar patladiginda da bonservis verip aldigindan daha cok zarar ediyosun o da ayri 1 problem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ötekileri de alamazsın gibi reis. o bonservislere çıkamayızfrankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım
eğer parades-torreira yapıyorsan çok rahat önlerinde dybala oynatırsın
illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene
japonu alsan tutmasa satamazsında
Kaç sene önceydi o maç frankfurt fb macifrankfurt fb maçında japondan futbolcumu olur demişlipim var onun için bende pek ısınmadım
eğer parades-torreira yapıyorsan çok rahat önlerinde dybala oynatırsın
illa presci koşan bir 10 no istiyorsan git smith roweyi al hem premier lige geri satma şansın var olmasada dene
japonu alsan tutmasa satamazsında
Denk gelmemiş pek izlemedim ama herkes beğeniyor madem, bonuslarla 4-5 e çıkılabilir. 30 yaşındaki Sergio' nun maaşına bonservis de eklenince yıllığı 3.5 a geliyor mesela. Kamada için bonservis dönüşü de mümkün...
fbliler kudurdu
aynen dedigin gibi. topla buluşur buluşmaz çalımla veya dikine pasla kaleye giden biri. oyle top dagıtan, tempoyı ayarlayan, kanatları oyuna sokan biri degil. o yuzden top taşıyan 8 numara olarak da oynayabilir, yardımcı forvet de.Kadife gibi de ayakları yok ama hızlı giderken araya salabiliyor, önde baskıyı iyi yapıyor, 2 3 kişiyi çalımlayıp dikine gidebiliyor ben böyle biliyorum.
yabancı sınırına takıldı bu kadro
Kaleyi gizlemişyabancı sınırına takıldı bu kadro![]()

Kaç sene önceydi o maç frankfurt fb maci
Tempoyu ayarlama, top dağıtma işini parades yapacak büyük ihtimalle. Güzel bir üçlü olur. 4-3-3 oynayabiliriz rahatlıkla Kerem-Zaniolo kanatlarıyla.aynen dedigin gibi. topla buluşur buluşmaz çalımla veya dikine pasla kaleye giden biri. oyle top dagıtan, tempoyı ayarlayan, kanatları oyuna sokan biri degil. o yuzden top taşıyan 8 numara olarak da oynayabilir, yardımcı forvet de.