Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demarke hesabı bildiğin fbli.herifler fabrizo romano yerine tibet töre paylasıyo.fblilerin işlerine gelen haberi paylasıyo,ortalıgı karıstırmak için abuk subuk kaynakları paylasıyo

Kamada 'yı geçen sene 2/3 maç izledim. CL özetlerinde de farkedilir zaten CL' de oynadı takımıyla hatta gruptan da çıktılar diye hatırlıyorum. Arada Beinsport da Alman ligine denk geldiğimde izliyordum. Gol veya asistini yanında çok tempolu, presçi oyuncu ve çevik. Açıkçası şimdiye kadar neden büyük bir Avrupa takımına transfer yapmadı hayretler içerisindeyim. Zaten japon oyuncuların genel özellikleri tempolu oyunlarıdır ki DK 'da falan dikkat edin genelde Japonya maçları zevkli geçer.

Eğer Kamada gelirse çok büyük transfer olur. Bence takıma cuk diye oturur ki Kamada Zaniolo' nun da sağ ön de gönül rahatlığıyla oynamasını sağlar. Am ben hiç ihtimal vermiyorum açıkçası buralara falan düşmesi mümkün değil bence. He eğer gelebilirim diyorsa verelim 3.5 +3 imza gelsin buyursun tabi.

Bence Fenerbahçe Zaha ve şu Polonyalıyı alacak gibi. Zaha'ya da iyi para gömecekler. Arka taraf yine yol geçen hanı olacak. Zira Becao Atalanta'ya gitmek üzere.
Zaha bence gelmez ama polonyali iyi topcu ama iyi bir kadro icinde is yapacak tipte kosan basan bir oyuncu becao yalan oldu djkiu almislar bunlardan bir cacik olmaz salak sacma adamlara parayi basarlar yine beyin yok ismail paradesten iyi topcu diyen tarafatara sahip klupten ne beklenir

Transfer yaparken oyuncularin cok yönlü olmasina dikkat ediyoruz bence. Kaan Ayhan stoper disinda sag bekte ciddi bir 3.alternatif, Dubois sag bek yedegi olarak planlansa bile sol bekte de idare edebilen bir oyuncu. Kazimcan'a ilaveten oraya bir yabanci sol bek alinacak. Her bölgede 3.bir alternatifimiz var. Baris Alper cogu macta kanat olarak oynasa bile taktik veya gerekli olmasi durumunda forvete geciyor. Ön liberoda Torreira, Paredes ve Berkan opsiyonlarina sahibiz.

Sag kanatta Zaniolo, Rashica, Yunus
Sol kanatta Kerem, Baris, zorda kalinirsa Rashica ve Yunus
ama 3.alternatiflerin orada pek faydasini görmedik
Forvet arkasinda Zaniolo, Mertens, Yusuf ve Rashica.

Forvette Icardi, X ve Baris.

Alacagimiz forvet en azindan 4-3-3'ün solunda oynayabilen bir oyuncu olabilir. Hep cok yönlü oyuncularla ilgileniyoruz. Sag taraf ciddi anlamda sismis durumda. Tek oyun oynayabilen 1,90 üstü kule forvet alip gececegimizi sanmiyorum nedense.
ani sakatlık zorunlu değişiklik durumlarında Barış sagbeke bile geçebilir

ses verin bunlardan da

yusuf kabadayı
eyüp aydın
can uzun

bu fener luan peres denen herife çok güveniyor taraftarı falan çok seviyor ama 4lü savunmada tam bir traktör gibi her depar atan geçer.

bu 3 oyuncu tamamsa , transferin son haftasına kadar bir aciliyet yok

F0l2JERWIAEXKZV

Kamada Zaniolo satılırsa düşünülüyordur bence.
Angelino ile sol beki
Icardi ile forveti
Rasita ile sağ kanat
Parades ile orta saha tamam olur.
Zaniolo, Merteens hatta Oliveira 10 numara oynayabilirler zaten.
Bunlardan sonra fırsat transferleti için beklenir artık.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt