Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncindi kuşlar kıyamam:)

Bu dzeko sağ bitirebilir umarım ligi.Fener avrupaya manşet olur gibi geliyo tansiyon hastası adamı oynattığı için

1688910379431.webp

Kerem ve Rashica’nın sağ ve solda formayı kaptırmayacağı kesin gibi, 9.5/10 numara pozisyonunda zaniolo ve mertens varken yıldız transferi biraz lüks kaçar. Zaniolo satılırsa düşünülür.

senelik 32 milyon pound

vay babanın kemiğine

bunlar hep petrol parası

gidip tesla alacağım anasını satayım

djikuya 4 milyon imza parası,senelik 2 milyon.yine 10-12 milyon baska bi stopere gömecek fb.çok netim bu konuda.

Morutan ve Yusuf Demir zarar ettirmez. Piyasalari var. Genc oyuncular ve ücretleri yüksek degil. Cicaldau disinda elimizde büyük zararla kalacagimiz oyuncu yok.

En yasli oyuncularimiz Muslera ve Mertens'in 1 yillik sözlesmeleri var.
Sonra Oliveira geliyor 2026'ya kadar. Araplardan rahat teklif alir.
Midtsjö en yasli 4.oyuncumuz, o da 93'lü. En az 2 milyon euroluk bonservis teklifi gelir.

Bu sene veteran topcu alacagimizi sanmiyorum. Gomis ve Mata yetti.

Morutan ve Yusuf Demir zarar ettirmez. Piyasalari var. Genc oyuncular ve ücretleri yüksek degil. Cicaldau disinda elimizde büyük zararla kalacagimiz oyuncu yok.

En yasli oyuncularimiz Muslera ve Mertens'in 1 yillik sözlesmeleri var.
Sonra Oliveira geliyor 2026'ya kadar. Araplardan rahat teklif alir.
Midtsjö en yasli 4.oyuncumuz, o da 93'lü. En az 2 milyon euroluk bonservis teklifi gelir.

Bu sene veteran topcu alacagimizi sanmiyorum. Gomis ve Mata yetti.

İlk 11 de sadece muslera 30 üstü olacak gibi,baya uygun yaş ortalamamız avrupa düzeyi için,ligde bir şekilde yürürde avrupada koşan takım şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt