- 15 Aralık 2011
- 18.642
- 7.360
- 1.513
İncindi kuşlar kıyamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıp almamaktan bahsetmiyorum ileride ki baskı olayı biter dybala zani kerem üçlüsü ile onu demek istiyorum.özne kamada burada
dybalanın zor olacağını bende biliyorum
Halile bile verecek maaşları yoksa elindeki yüksek maaşlı oyuncualara nasıl maaş verebiliyor bunlar.Beşiktaş'ta Halil Dervişoğlu transferinde pürüz çıktı. Oyuncuyla maaş konusunda anlaşılamadı. (A Spor)
bunlar fena batık
maçtan maça değişir bi sürü herf var

Morutan ve Yusuf Demir zarar ettirmez. Piyasalari var. Genc oyuncular ve ücretleri yüksek degil. Cicaldau disinda elimizde büyük zararla kalacagimiz oyuncu yok.
En yasli oyuncularimiz Muslera ve Mertens'in 1 yillik sözlesmeleri var.
Sonra Oliveira geliyor 2026'ya kadar. Araplardan rahat teklif alir.
Midtsjö en yasli 4.oyuncumuz, o da 93'lü. En az 2 milyon euroluk bonservis teklifi gelir.
Bu sene veteran topcu alacagimizi sanmiyorum. Gomis ve Mata yetti.
Seneye yine menemen muhabbetine başlarlar.Halile bile verecek maaşları yoksa elindeki yüksek maaşlı oyuncualara nasıl maaş verebiliyor bunlar.
öyle iş mi olur? oldu olacak herkes sırayla 10 dk kaleye geçsin.
Barış, Yunus, Kazımcan, Berkan, Kaan/Emin, Yusuf(?) ve hatta maçına göre yerli kaleciyi +1 yazmak suretiylen ligi öttürürüz hesaplarıma göre.
Okan Buruk kac defa 10 numara istiyorum dedi.Kamada Zaniolo satılırsa düşünülüyordur bence.
Angelino ile sol beki
Icardi ile forveti
Rasita ile sağ kanat
Parades ile orta saha tamam olur.
Zaniolo, Merteens hatta Oliveira 10 numara oynayabilirler zaten.
Bunlardan sonra fırsat transferleti için beklenir artık.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 defaOkan Buruk kac defa 10 numara istiyorum dedi.