Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino Kazim acisindan kotu olacak bence onu daha cok degerlendirebilecegimiz rekabete girebilecek kesildiginde de problem olmayacak potansiyelli yabanci sol bek tercih ederdim sahsen
Ben Nelson giderse dedim. Nelson gitmezse Ross kalır zaten kalirsaneden hic yabancı stoper ismi gecmiyor peki?
Niye böyle bir duyguya kapildin renkttasErden Timur beklentileri kısıp taraftarı hafif üzecek açıklamalar yapabilir.
Bitmeden net konuşmuyor. Bir nevi totemci adam. Ama hepsi de gelir inanıyorum.Niye böyle bir duyguya kapildin renkttas
Oynamadan hicbir sey olmaz istedigi kadar idman yapsinöğreneceği çok şey var ama
Birileri bizim hayalimizi yaşıyor, maşallah2 yaşında oğlumun pamuklu toplarıyla gol atıp icardi diye bağırıp icardi sevinci yapıyoruz. İyiki Galatasaray lıyım.
geniş listemizde yer alıyor. görüşmeler sürüyor
Altı kaval üstü şişhane diyeceğim bir 11 olur.olmaz. bence nelsson satılacak. stoperler bardakcı kaan veya bardakcı emin olacak.