Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardinin gelmesi hasebiyle gerek klubümüze gerekse foruma döviz bazlı kazanan haysiyetli renkdaşlarımızın 9 numaralı yeni sezon gs parçalsı hediye etmeleri zaruri olmuştur bence ilk kurşunu atıorum ben imzadan sonra gs storye gidip 1.500 tllik formamızdan alıyorum

Rashica için istenen bedelden ötürü nötrüm ama Paredes için hayırlısı olsun modundayım. İstediğimiz şartları kabul ederse ne ala, aksi halde ise elbet en iyisi için çabalarız.

Angelino luks transfer. Iş yapacağı aşikar da Kazimcan forma şansi bulmayabilir. Onunla rekabete giren bek alınsa ve ona harcayacagimiz parayi baska mevkilere harcansa daha mantikli olurdu. Olmazsa da takıma kiralayin ki kendisini gelistirsin

Kazimcani yedekte oturup degerini dusurmeyelim

Boey kalırsa mutlaka ne yapıp edip sözleşme uzatmak lazım. Gelecek yaz transfer döneminde sözleşmesinin son yılına giriyor olacak. Devler arasında çok büyük bir transfer yarışı olmadığı sürece kelepir fiyata almak ister talipleri ve iyi bir sezon geçirse bile bu sene hayalini kurduğumuz rakamların yanından geçmez gelecek teklifler.

Paredes konusu nevzatin dedigi gibi,cevabi bekleniyor

Yok bu takım bel kemiği torreira, iddia ediyorum o bir şekilde oynamasın, her maç küfür yer apo ve nellson, geçen seneyi hatırlayın, nellson marcao kötü bir ikili miydi ? Dünya kadar gol yedik,niye ? Çünkü 6 numaramız yoktu, nellsonu da apoyu da iyi gösteren bizim 6 numaramiz
Takımın defansif olarak da ofansif olarak da iyi gözükmesinin esas sebebidir torreira. Sağlam bir torreira varsa sahada diğerleri elbet iyi oynar.

Keyfi bir şekilde etiketledim kardeşim. :) Yıllardır buradasın, seni ve iyi niyetini bilen biliyor zaten. Diğer kardeşimiz için de benzer düşünceler taşıyorum.
Yok ben zaten duyumcu değilim.astrolojiye bakıp haber alacağımız günleri yazıyorum sadece😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt