- 31 Aralık 2015
- 14.843
- 9.708
- 1.588
Biz niyeCicaldauyla Muhammed Şengezeri takaslasak iyi olur. Gönül Deniz Dilmen'i ister ama onu bırakmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz niyeCicaldauyla Muhammed Şengezeri takaslasak iyi olur. Gönül Deniz Dilmen'i ister ama onu bırakmazlar
barış gibi umutsuz vakalar ne yapmalılar peki
evetBiz niye'i bırakıyoruz o kadar para verdik keriz miyiz.
İcardi de Zaniolo da hatta Angelino(beke 2.5 euro yıllık+8-10 bonservis vermek) da normalde bizim kalibremizin üstünde işler ama sonunu düşünen kahraman olamıyor hedefler büyükse bu riske girmek zorundayız insallah sonu hayırlı olur.barış gibi umutsuz vakalar ne yapmalılar peki
Kalite düşse de Torreira kapatır şeklinde olayı ele almak yanlış. Önünde Taylan-Berkan oynarken de performansı bence gayet iyiydi. Lucas'ın varlığı etki ediyor mu ediyor ama buradaki kritik nokta şu; oyun içi konsantrasyonu zerre oynamayan bir stoper bulabilmek neredeyse imkansız. Öyle bir durumda çok çok iyi bir 6 numaranın varlığı bile durumu kurtarmaz. Nelsson kötü diyorsun demedim ki zaten , sandığından daha önemli dedim. Anayasanın dokunulması teklif dahi edilemez ilk 4 maddesi gibi olmalı bu adamın statüsü. Ha bir babayiğit çıkar tekte 25i yatırır ona yapacak bir şey yok.Ya hoca, nellson kötü demiyorum, bahsettiğim şeyi anlayacak durumdasın, nellson geçen sene de vardı ama kurgu bozuktu, nellson kalsın ve Lucas gitsin, bence bu performansı göstermesi Zor diyorum, elbette nellson iyi paraya gitmeli ve gelecekse de düzgün bir adam gelmeli
sen icardi düşmanı deil misin üstehad nldubatacaksak icardi ile batalım
Öyle umuyorum. Fazlası iyi olmaz10 milyon bonuslarla her şey dahil olur en fazla. Bizden de 5 milyondan fazla çıkmaz
5 milyon kasadan çıkıyor kalanı sponsor.
piyasa böyle yükselirse 2 sene sonra 50 ye satılabilirİcardiyi Al Taawon'a 32 Milyona satalım mı beyler ?
22 Milyon € kar 1 günde![]()
yok severimsen icardi düşmanı deil misin üstehad nldu
Erden başkanın geçmişte yaptıkları güvencemizÖyle umuyorum. Fazlası iyi olmaz