Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.623
- 8.069
- 1.428
İcardiyi almamız tek başına psikolojik üstünlük zaten rakiplerimiz için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son fener maçında barış forvet arkası oynadiEn kötü 4-4-2 ye gecis olacak mac icinde. Baris yada zaniolo yardimci forvet digeri saga
Muslera'nın akıbetine göre seneye zorlarız gibi geliyor bana. İlk 11'e yazılabilecek tek yerli kaleci bence.Uğurcan bence olası değil.
Hayir, bence gerekirse eylule kadar bekleriz dedi. Acelesi yokRaşit olmayacak gibi anladım ben bu arada.
Hele bu ne?!..Yine kaptırdın gidiyorsun; söyleyince de güceniyorsun yavicardnin bonservisi 9 milyon,4 sene vadelidir.maası da 7 milyondur.3 milyonunu biz veririz.
rashica 4-5 milyonaa biter-4 sene vadeli
angelino-6 milyona biter-3 sene vadeli
Yedek forvet bir deAceleye gerek yok bize bir sol bek bir 8 yeter. Sonra miço gider rashica beklenir . Defans için gidene göre bakılır gelen olur
Demeyin şöyle göksel burayı okuyor.6 dan aşağı satan haindirmişdirmiş3 e bile razıyım. Direkt satış veya zorunlu satın alma opsiyonu olmalı. Sıkıldım bu çapsızdan, fazlasını edeceği yok zaten. Vasat bile değil @Deniz Zorlu...
Maaşından bahsedip yalanlamaya bile gerek duymadı
Zaten ideal 11ime Paredes+ Torreira ile girdim4 4 2 oynayacak orta sahamiz yok henuz
paredes yahut baska birisi gelirse durum degisir ama oliveira yahut mertensle olmaz bu is. torreira komaya girer
Daha önce yalanlamıştı zaten renktaş.
!!!!!!!!!!!
forumda puan sistemı gelecek
Zaten onlar oynamadı fener maçında müthiş top oynadik4 4 2 oynayacak orta sahamiz yok henuz
paredes yahut baska birisi gelirse durum degisir ama oliveira yahut mertensle olmaz bu is. torreira komaya girer
Yok totem yapıyorum zaten. Cicaldau' suz bir GS düşünülemez!..Demeyin şöyle göksel burayı okuyor.6 dan aşağı satan haindirmişdirmiş
çöpü napcaz. Aldığı maaşı veremeyiz, konu dışı gibi bi şey dedi