Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan 3-4 sene önce thiago benim için dünyanın en iyi ortasahasıydı
üzücü düştüğü durum gsc bile istemiyor adamı![]()
Halil Dervişoğlu camiamıza hayırlı olsun.
Tembellikte Yusuf mu Halil mi diye anket açalımBence belese olsa kadroda it gibi calistiracak hocan olursa deneyebilirsin, ama para verip almam bu dakikadan sonra. Kime sorsalar gordugum en tembel oyuncu Halil diyorlar. Bu yalan olamaz hani 1-2 kisi de demiyor. Bu tarz karakterde topculara gerek yok bana kalirsa. Ustelik negatif bir vibe var uzerinde.
@Mustafa Alp MotzO değilde bu Torrent için birine küfretmek zorunda kalmıştım Torrent yeni Emery olacak dedi diye, kimdi acaba.
Torrent 60 Emery 50 yaşında dipnot.
Fatih Hoca’nın son döneminde Marcao hariç her oyuncu gibi o da geriye gittiBitiricilik olayı garip ya, Hollanda dönemi hem orda hem de u21de bayağı gol atıyordu. Son dönemde mala döndü, kesin çalışmamaktan.
sinan gümüş abilerinin yanında 3 ay takılsalar tamam onların işi.halil ve yusuf demirin 3 hafta kadro dışında kaldıktan sonra kol kola tr’den kaçtıklarını görür gibiyim
Geçenlerde bir yorumcu futbolcular halil için çok tembel olduğunu söylüyorlarmış, diyordu
Sen önce santrafor ve forvetin ne olduğunu öğren de ondan sonra futbol ordinaryüsu olan şahsımla muhabbete devam edersin. Uza şimdi ihtiyar! Zaten yaşlı başlı adamsın. Gece gece tek yumrukla amel defterini kapatmayayım.Kelime oyunu yapma bana. Kimi istiyon santrafor
Ulan sen demekki futbolcu tanimiyonSen önce santrafor ve forvetin ne olduğunu öğren de ondan sonra futbol ordinaryüsu olan şahsımla muhabbete devam edersin. Uza şimdi ihtiyar! Gece gece tek yumrukla amel defterini kapatmayayım.
gsc’nin istemediği oyuncu için niye üzülüyon reis sevinmen lazım
kariyer sezonunu yaşar bu sezon
ilk imza attığı anda bomboş bi herif olduğu belliydiO değilde bu Torrent için birine küfretmek zorunda kalmıştım Torrent yeni Emery olacak dedi diye, kimdi acaba.
Torrent 60 Emery 50 yaşında dipnot.
1 şampiyonluk belki de onu adam edecez diye gitti.Şahsen Icardi olmasa yerine Barış, Zaniolo, Mertens oynatırım yine de bu Halili oynatmam acayip gıcık aldım bu çocuktan
çok severdim kendisini
üzüntüm o yüzden
gelmemesi lazım zaten