Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thiagonun gerçekten kötü topçu olduğu için mi istenmediğini düşünüyosunuz yaw

bu kadar çok düşünmeyin gidin atom falan parçalayın bence transfere falan harcamayın bu potansiyeli

Halil tembeldi de mücadeleci bir bireydi

Bu eleman hiç içime sinmiyor. Umarım FB alır. 2. Cicaldau vakası olacak gibi hissediyorum. Hollanda'da çok daha uçuk skorlar yapıp da sonra başka liglerde hiçbir şey yapamayan adamlar oldu tonla. Hollanda Ligi için bile istatistikleri çok düşük geldi bana. Milli takımda 24 maç 1 gol ne yav 10 numara için.

Transferde hiç 1 sezonluk topçuların ismi geçmiyor. Hep kendini belli bir zaman diliminde kanıtlamış isimler üzerinde duruyoruz.

Çorumla ne bağımız var acaba

Sözüm meclisten dışarı memleket konusunda tek ön yargılı olduğum il Çorumdur

Bu eleman hiç içime sinmiyor. Umarım FB alır. 2. Cicaldau vakası olacak gibi hissediyorum. Hollanda'da çok daha uçuk skorlar yapıp da sonra başka liglerde hiçbir şey yapamayan adamlar oldu tonla. Hollanda Ligi için bile istatistikleri çok düşük geldi bana. Milli takımda 24 maç 1 gol ne yav 10 numara için.

Bir de 24 yaşında fener alması daha hayırlı

deprem sonrası aglaklıgından oturu bjk nefretım fbden buyuk hale geldıgınden , sırf bjklıler aç kopek gibi kalıp havlasın diye halili cekıp almamız gerektıgını dusunuyorum.

bundan 3-4 sene önce thiago benim için dünyanın en iyi ortasahasıydı

üzücü düştüğü durum gsc bile istemiyor adamı :(

Yalnız değilsin. Gelse seviye atlatır ancak devamlılık sorunu var sakatlıktan ötürü. Riskli ama makul seviyede alınabilir bir risk. Yüksek teknik bir oyuncu. CL için ideal bir oyun ortaya koyar mesela. Lig için biraz yumuşak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt