Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.756
- 4.029
- 813
Icardi
Rashica
Maximin
Fofana
Paredes
Angelino
Uğurcan
Rashica
Maximin
Fofana
Paredes
Angelino
Uğurcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocam hiç oynatmasa yine şampiyonduk. Bazı oyuncularda gereksiz inat ediyorFatih Bey Bjk maçında 3-1 ken takımı geri çekmese 1 şampiyonluk kazanıyordun
Bu adam müzmin sakat değil mi. Sakat olmasa zaten gelmezde en isteyeceğim adam
Halil tembeldi de mücadeleci bir bireydi
leblebi harici adam cıkmazÇorumla ne bağımız var acaba
Sözüm meclisten dışarı memleket konusunda tek ön yargılı olduğum il Çorumdur
Bu eleman hiç içime sinmiyor. Umarım FB alır. 2. Cicaldau vakası olacak gibi hissediyorum. Hollanda'da çok daha uçuk skorlar yapıp da sonra başka liglerde hiçbir şey yapamayan adamlar oldu tonla. Hollanda Ligi için bile istatistikleri çok düşük geldi bana. Milli takımda 24 maç 1 gol ne yav 10 numara için.
İstatistik olarak doğru değil gibiBiraz da 25 yas civari oyuncular alinmali Angelino gibi. 30 yas ustu oyunculara artik gerek yok bu kadroda bana kalirsa. Szymanski yas olarak dogru profil mesela.
Leblebi aliyoruzdur topcularimizin enerji deposu oluyordur.Çorumla ne bağımız var acaba
Sözüm meclisten dışarı memleket konusunda tek ön yargılı olduğum il Çorumdur
bundan 3-4 sene önce thiago benim için dünyanın en iyi ortasahasıydı
üzücü düştüğü durum gsc bile istemiyor adamı![]()
İzledin mi adminim bu elemanı hiç Hollanda'da. Nasıl topçu. İş yapar mı bizde.Biraz da 25 yas civari oyuncular alinmali Angelino gibi. 30 yas ustu oyunculara artik gerek yok bu kadroda bana kalirsa. Szymanski yas olarak dogru profil mesela.