- 18 Temmuz 2009
- 82.107
- 239.909
- 5.263
leblebi harici adam cıkmaz
Barış çorumlu yalnız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leblebi harici adam cıkmaz
Fenere gidecek oBiraz da 25 yas civari oyuncular alinmali Angelino gibi. 30 yas ustu oyunculara artik gerek yok bu kadroda bana kalirsa. Szymanski yas olarak dogru profil mesela.
Fatih hocam hiç oynatmasa yine şampiyonduk. Bazı oyuncularda gereksiz inat ediyor
"Memleket Çorum ben bu g.t. korum" sözüyle ilgili fikirlerin?Çorumla ne bağımız var acaba
Sözüm meclisten dışarı memleket konusunda tek ön yargılı olduğum il Çorumdur
Ekli dosyayı görüntüle 209445
fatih hoca 4 averaj yapması gereken maça ardalı akbabalı 11’le çıkınca böyle oluyo
bu kadroyla nağmalup çıktıkkadroya bak yarabbi
pva feg halil
biz de ne umutluyduk ha şunlardan yazık bize
Mohammed olsa 4 gol atmıştık niye Halil oynadı hala bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 209445
fatih hoca 4 averaj yapması gereken maça ardalı akbabalı 11’le çıkınca böyle oluyo
Benim eski patron sinirlenince çorum amelesi diyordu kızdığı kişiyeÇorumla ne bağımız var acaba
iskilipli atıf adlı itoğlu itin adını hastaneye veren 1 memleket olduğu için normalÇorumla ne bağımız var acaba
Orta sahada alpaslan ve aanholt oynamıştı bir kasımpaşa maçındakadroya bak yarabbi
pva feg halil
biz de ne umutluyduk ha şunlardan yazık bize
bu kadroyla nağmalup çıktık
Bizim burada gecirdi sezonu (Hollanda'da). Ligin ilk yarisinda adeta ligin flas isimlerinden biriydi , sonra bir sakatlik yasadi ve ligin ikinci yarisinda form dusuklugunden dolayi o ilk yaridaki performansi yakalayamadi. Sakatlik ile direk baglantili oldugunu ispatlayamam ama Feyenoord taraftari cok begeniyordu, sonra dedigim gibi o sampiyonluk maclari geldiginde arka plana dustu. Biraz bizim Sergio gibi bir performansi oldu ornek vermek gerekirse. Yasi genc yani alinabilir ama bu detayi bilmeniz lazim.İzledin mi adminim bu elemanı hiç Hollanda'da. Nasıl topçu. İş yapar mı bizde.
"Memleket Çorum ben bu g.t. korum" sözüyle ilgili fikirlerin?
Bizden başka yaş takıntısı yapan var mıdır acaba şu yaş olmasın bu yaş olsun diye merak ediyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyle gozukuyor eger daha iyi bir teklif verirlerse tabi.Fenere gidecek o