Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.263
- 21.167
- 2.663
10 numara için bekle Tansel uyusun önce, yayılmasınKAP'a bildirilen bu şekilde olacak, içeriğine ilişkin bilgi gelirse yine geçerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara için bekle Tansel uyusun önce, yayılmasınKAP'a bildirilen bu şekilde olacak, içeriğine ilişkin bilgi gelirse yine geçerim.
Melikşah ile Tansel aynı kişi değil mi
Hücum bölgesi özelinde demiştim, yoksa Nelsson satışı ihtimali yüksek bence de.nelsson gidiyor
Bilinen haberBu arada İcardi transferi açıklanınca buralar şenlenir özellikle rakip forumlardan enstantaneler başlığımız, muhtemelen açıklanan rakamlara baya kuduracaklar.
Bonservis 5'er milyondan iki taksit ama yıllık bizden çıkan 4.5 milyon euro
Total maaş 9-9.5 milyon euro 5-5.5 milyonu sponsordan.
ne diyebilirm bilemedim.nevzat 7,5 artı bonus dedi icardiye bonservis için.bende kulüpten cok az cıkacagını düşünüyorum.
yalankarakullukçu:
rashica için teklif 2 milyon kiralama 4 milyon opsiyon
Uğurcan'ı Trabzon'un elinden çekip alalım. Nedense Günay'ın gelmediği her gün sanki Uğurcan yaklaşıyor gibi hissediyorum.
@Hayri Cund erden beyi tanıdığımdan öglen böyle yazdim,erden timurun haritası ve doğruları yeterli done benim icinicardnin bonservisi 9 milyon,4 sene vadelidir.maası da 7 milyondur.3 milyonunu biz veririz.
rashica 4-5 milyonaa biter-4 sene vadeli
angelino-6 milyona biter-3 sene vadeli
Doğru teklif bu olmalı 7 falan hikayekarakullukçu:
rashica için teklif 2 milyon kiralama 4 milyon opsiyon
bizde senı duyumcu sandıydık acıklaman iyi oldu@Hayri Cund erden beyi tanıdığımdan böyle yazdim,erden timurun haritası ve doğruları yeterli done benim icin
Şu hatalar sinir ediciydi be
Daha fazlasi da vardir. Kaleci şart ama ne zaman alacaz
Amirin golunde musleranin hatasi 0
Takimin oyun kurucusuna etrafinda kimse yokken pas atmayacak da kime atacak geciniz
Ben öngörüde bulunurum,ne zaman haber çıkacak,ne zaman erden timur konuşulacak diyebizde senı duyumcu sandıydık acıklaman iyi oldu