Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok iyi sut cekiyor
O konuda da abartıldığını düşünüyorum. Geçen sezon feyenoord ile 45 ceza alanı dışı şutunda 4 golü var. Aman aman bir performans değil. Süper sut çekmekten ziyade sut çekmeyi seviyor gibi ki ceza alanı dışından maç başı ortalama 1 şutu var. Şutörlüğünden ziyade istegimiz varsa oyuncunun pres ve çalışkanlığı iyi seviyedeymis fm ve whoscorede göre. Tam bir belhanda vibei alıyorum doğrusu :d

Ben öngörüde bulunurum,ne zaman haber çıkacak,ne zaman erden timur konuşulacak diye
Sibel Can Kulot Frikik - Dailymotion Video

Yıllara göre bir heat map geçmişine baktım da Szymanski olursa merkez orta saha olur bizde muhtemelen. Klasik 10 gibi değil tarzı. Üçlü orta sahanın ofansif oyuncusu gibi.
10 mu 8 mi belli olmayan adamların alınmasına pek sıcak değilim açıkcası. Şimanski gibi biri alınacaksa bile en sona bırakılır herhalde. Acil ihtiyaçlarımızı halletmemiz gerekiyor

yeni bir şey var mı
düğünden geliyorum
konvoyda aşkın olayım şarkısı sokakları inletti
güzel bir gündü

Gelelim şimdi asıl konuya. Boyutları itibariyle yazalım, daha önce okuduklarınız veya düşenler itibariyle gelen son bilgiyi ifade edeyim.

-Baturina'ya ilgi var, ifade edildiği gibi bonservis sorunu mevcut.
-Szymanski zaten Erden Timur ifade etti maaş hususunu.
-Kamada noktasında ilgi var ancak kulüpsüz şekilde bizim gruplara kaldığımız döneme girmesi gerek Ağustos'a kadar imzalamazsa gelişme olabilir.

Bahsettiğim isim ise Ceballos.

Ceballos'un menajeri ile görüşüldü. Opsiyonlu kiralık gündemde maaş için istenen 2.5-2.6 milyon civarı, opsiyon için geçen rakam 20 milyon euro ancak oyuncu pek yanaşmıyor, tereddütleri var, zor iş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt