Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.881
- 21.005
- 2.233
22 milyon kim yazdiysa dogru soylemis. Fabiazo da PSG, once 25 sonra 22 milyon istedi demis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konuda da abartıldığını düşünüyorum. Geçen sezon feyenoord ile 45 ceza alanı dışı şutunda 4 golü var. Aman aman bir performans değil. Süper sut çekmekten ziyade sut çekmeyi seviyor gibi ki ceza alanı dışından maç başı ortalama 1 şutu var. Şutörlüğünden ziyade istegimiz varsa oyuncunun pres ve çalışkanlığı iyi seviyedeymis fm ve whoscorede göre. Tam bir belhanda vibei alıyorum doğrusu :dCok iyi sut cekiyor
Patazaki kavanovic10 numarayı öğreneyim de uyuyam artık
Ben öngörüde bulunurum,ne zaman haber çıkacak,ne zaman erden timur konuşulacak diye
10 mu 8 mi belli olmayan adamların alınmasına pek sıcak değilim açıkcası. Şimanski gibi biri alınacaksa bile en sona bırakılır herhalde. Acil ihtiyaçlarımızı halletmemiz gerekiyorYıllara göre bir heat map geçmişine baktım da Szymanski olursa merkez orta saha olur bizde muhtemelen. Klasik 10 gibi değil tarzı. Üçlü orta sahanın ofansif oyuncusu gibi.
Patazaki kavanovic
düello ha10 numara ağustosta belli olur.meliksah yaz evladım,nasıl olsa gelmeyecek yazdigin
Ben buyu Yaparsam yaşayan kalmazO ne büyü mü yaptın
Yo,inanmıyorum sadece.kamada yazar herhalde,onun da adını hiç duymadık zatendüello ha
fble kapışıyoruz murhoen10 mu 8 mi belli olmayan adamların alınmasına pek sıcak değilim açıkcası. Şimanski gibi biri alınacaksa bile en sona bırakılır herhalde. Acil ihtiyaçlarımızı halletmemiz gerekiyor
bana 1 tarot acarmısınBen buyu Yaparsam yaşayan kalmaz
Sen gerçekten iyi değilsin iyice kompleks haline getirdin işi, bas engeli geç kardeşim bu nedir ya...10 numara ağustosta belli olur.meliksah yaz evladım,nasıl olsa gelmeyecek yazdigin
Ben tarot bilmiyom.meral güven denen kadin bakıyor ona.o da seneye basaksehir sampiyon demiş tarota bakipbana 1 tarot acarmısın