- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Angelinonun kulübuyle baya neticelendirmeye calısıyoruz
erden timur
videodan yeni dinledim
erden timur
videodan yeni dinledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Instagramdan hakaret eden sen miydin bana?Asıl sen beni tebrik et bunca kolpaya rağmen terbiyemi bozmadim
kactan kaca tuttunsayı tuttum bil bakalım
1-10kactan kaca tuttun
Zaniolo fesih maddesi ödenmediği sürece hiçbir teklif kabul edilmemeli bu sene neler yapacağını hayal bile edemiyorum çok baskın bir performans verirMasada 29+3 bonuslu teklif, ben Nelsson serbest kalma ödeneceğini yada Zaniolo'dan çıkılacağını düşünüyorum ancak oyuncu kalma noktasında istekli, bakalım ne şekilde sonuçlanacak.
Michail Antonio konusunda maaş beklentisi çok yüksek 5.5 milyon eurodan açtılar ağızlarını, baya olumsuz mevcut durum, zannediyorum daha düşük profil ve genç bir isim getiririz.
Antonio sorulmuştu o sebeple belirttim.
gidecekler hakkında bilgin varmı?Michail Antonio konusunda maaş beklentisi çok yüksek 5.5 milyon eurodan açtılar ağızlarını, baya olumsuz mevcut durum, zannediyorum daha düşük profil ve genç bir isim getiririz.
bööööö3 tü
uza sımdı
Kerem’i kim sakatladı bir bilginiz var mıMichail Antonio konusunda maaş beklentisi çok yüksek 5.5 milyon eurodan açtılar ağızlarını, baya olumsuz mevcut durum, zannediyorum daha düşük profil ve genç bir isim getiririz.
bu tongaya düşmezsin diye tahmin etmiştim
Forumda umutlar yasaklanmalı
Forumda umutlar yasaklanmalı
Futbolcu tarafının isteği mi buAngelino ve Paredes için detay ulaştı.
Angelino 7+2 milyon bonservis, 2.5 milyon euro maaş 25 milyon serbest kalma şeklinde gelen son bilgi.
Paredes 5.5-6 milyon bonservis, 2.75 milyon euro maaş + bonus, herhangi bir sorun yok an itibariyle.
ne zaman çok iyi kadro kursak bu kozu kullanıyorlar, tam 2 yıldır bütün kulüpler herkes kalkacak diye konuşup bekliyordu , bizim performansa göre kalsın dediler yineKonuşulan isimler hepsi kaliteli bu çok iyi ama bence ve malaef bu muhteşem puzzlın tek eksik parçası Uğurcan.Ya ben yabancı sınırı getiren federasyonun gelmişini geçmişini seveyim