Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino ve Paredes için detay ulaştı.

Angelino 7+2 milyon bonservis, 2.5 milyon euro maaş 25 milyon serbest kalma şeklinde gelen son bilgi.

Paredes 5.5-6 milyon bonservis, 2.75 milyon euro maaş + bonus, herhangi bir sorun yok an itibariyle.
Bunlar hem kulüplerle hem oyuncularla el sıkışılan rakamlar sanırım, Paredes işinde lazioyu bekliyor gibi son karar için

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardi nın olduğu bir takımda 2. Forvet nasıl olmalı? Gerektiğinde ikili forvet oynadıkları da birbirlerini tamalayabilecek tarzda biri olmalı diyordu Erden Timur. Siz bu profili bir düşünüp ona göre isimler konusunda tercih yapın...

Iheanacho işte... Zaten Mertens'le rotasyona girecek net biri lazım mis gibi. Ha ayrıca Kamada falan 10 no gibi biri alınırsa o zaman bilmiyorum nasıl olur...

ben biraz dinlenem,meliksah kalemiylen retorik yapsın

Michail Antonio konusunda maaş beklentisi çok yüksek 5.5 milyon eurodan açtılar ağızlarını, baya olumsuz mevcut durum, zannediyorum daha düşük profil ve genç bir isim getiririz.

Antonio sorulmuştu o sebeple belirttim.
Leipzig tarafında Angelino dışında bir oyuncu ile ilgilenildiği söyleniyor.

Icardı yanına Sorloth olabilir mii?

Birde genç olarak ilgilendiğimiz birkaç isim var, bir anda geçen sezonki Yusuf Demir transferi gibi gerçekleşebilecek, henüz basına düşmedi.

Bu isimlerden biri Benficalı geçen sezonu Pacos'da kiralık geçiren Paulo Bernardo...
Herif harbiden duyumcu lan bir yerinden sıkan kimse bu adamın adını söylemez şu an Melikşah gözümde Alparslanin oğlu olduğunu ispatladı

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Paredes
Zaniolo Transfer Rashica
Icardi

Rashica nın sol kanat performansı dikkatimi çekmişti bir maçta gerçekten bu adam orada tam kanat performansı verebilir. Keremde iyi 10 numara gibi içe de geliyor artık. Rashica'nın soldan girişleri güzel bence bazı ŞL maçlarında Rashica solda oynamalı.​

Melikşah şeref aydın gibi takılıyor şu an bu kadar net yazıp adminlerden ban yemediğine göre kaynak sağlam mı

Angelino ve Paredes için detay ulaştı.

Angelino 7+2 milyon bonservis, 2.5 milyon euro maaş 25 milyon serbest kalma şeklinde gelen son bilgi.

Paredes 5.5-6 milyon bonservis, 2.75 milyon euro maaş + bonus, herhangi bir sorun yok an itibariyle.
Paredes farklı teklifleri bekleyecek mi yoksa hafta sonuna doğru biter mi acaba

Kerem Demirbay meselesine gelelim.

Görüşme var, hoca istiyor ancak forma garantisi vermek gerek bu sebeple biraz zor, ayrıca FBJK kardeşler de peşinde.

demek szymanskiyi fener aldı

allahım ölmeden fenere transfer çalımı görebilecek miyim

hayat bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt