Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız her defasında söylüyoruz ama Erden Timur çok zeki adam. İcardi'nin maaşı açıklandığında sosyal medyada inanılmaz goygoy dönecek göreceksiniz. Dün Erden Timur Simanski için bonservis yükseğe çıktık ama maaşta istediğimiz noktanın üzerindeydi minvalinde açıklama yaptı. Bu ne demek? Bu şu demek. Eğer fener gider de oyuncunun maaşını veya bonservisini düşük gösterirse şimdiden haberiniz olsun diyor. Direk İcardi transferine karşı gardını alıyor. Biz de sizin işleri biliyoruz diyor, böylece maaş ve bonservis konusunda düşük gösterilmesini de önüne geçiyor hem de fenerin acele edip Arda'dan gelecek parayı boş yere harcaması a neden oluyor. IQ 150 maşallah Erden başkanımda.

Zenci stopere hayır olmuyor ,olmayacakta mentali tamamının berbat en iyisi coulubally denirdi onunda sonunu gördük zenci stoper ve kaleci alan takımın savunmaya geçmiş olsun

belki gider, hiç belli olmaz
neye tepki gösterdin sen şimdi
Tepki göstermedim, düşüncene saygım var.
Sebebini söyleyim burda Oliviera'yi en çok savunanlardan birisi de benim. Gitmesini istemem giderse en az onun kalitesinde bi orta saha daha almak lazim.
Ama bu sene daha zor olacak CL'de var ve sergio'nun performansı çok güvenilir değil. Al bak meselq lucas da sakatlandı

iyi topçuydu ama 2 sene önce izledim en son ne halde şimdi bilemiyorum.b2b bi adamdı o zamanlar sanırım 3-5-2 falan oynuyorlardı hem geriden oyun kuruyordu , ön alan baskısı için arada formasyonda öne geçiyordu geride olduğunda da rakibi iyi karşılayan bir oyuncuydu.Topla arası iyi olduğu için tek pasları falan güzeldi , oyunu yönlendirmesi falan ama ne halde bilmiyorum benim baz aldığım haliyle iyi olmaz Fener'in alması.Çoğu işi yapabilen bir adam çünkü.Uzun pas çok deniyordu özellikle o kalmış aklımda.Mesela Parades yerine bu arkadaş daha mantıklı olabilir Torreira yanına.

bunların ligde ki son 2-3 haftadan birisinde napoli'yle maçları vardı o maçta napoliye oynamıştım, yatırdı şerefsizler.

fena değildi o maç. profil olarak uyuyor bence de bize. konuşulan bonservis fazla ama oyuncuyla anlaşılsa bir süre sonra kırarız bonservisi.

Tepki göstermedim, düşüncene saygım var.
Sebebini söyleyim burda Oliviera'yi en çok savunanlardan birisi de benim. Gitmesini istemem giderse en az onun kalitesinde bi orta saha daha almak lazim.
Ama bu sene daha zor olacak CL'de var ve sergio'nun performansı çok güvenilir değil. Al bak meselq lucas da sakatlandı

valla oliveira'yı seviyorum ama gitse gram üzülmem. araplar piyasaların durumuna göre sulanabilirler, kendisinin gideceğini pek sanmam ama hiç belli de olmaz.

Ertan Süzgün: Konyaspor Morutan için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Okan Buruk durumunu kampta görmek istiyor. Yine Galatasaray'ın Morutan için beklentisi 7 milyon euro civarı...

Icardinin gelmesiyle @Murat Durmaz In arazi olmasi tesaduf mu sizce? Habire araplara italyanlara satmaya calisiyordu. Komisyon mu alacakti acaba🤔
Mauro İcardi'nin geçen sene adı çıktığından bu yana gelmesini istiyorum.Hatta avatarım bile o yav :D Ben bu transfer döneminde Sadece Mauro İcardi transferine odaklanmıştım.Olumlu veya olumsuz her haberi taradım.Son zamanlarda yurt dışında haberlerin çoğu olumsuz olduğu için öyle 1 izlenim gözüktü ama işin aslı öyle değil :D
O değil de Icardi’nin geldiği gün @Murat Durmaz ortalıkta yok. Zuhahhahahaha Dovbyk’i almadık
Algı he mi :D La avatarım bile Mauro İcardi :D
Boydan foti gelir mi
Özele uçalım :D
@Murat Durmaz gecen yaz icardi haberini ilk tasıyanda sendin halbuki.şu moise keani getir bari
Mauro İcardi'yi en çok isteyenlerdim :D Moise Kean biraz imkansız 1 transfer.Hem yedek olarak gelmez gelse bile çok fazla maaş ister.Biz Stefanos Tzimas transferine odaklanalım :D

bunların ligde ki son 2-3 haftadan birisinde napoli'yle maçları vardı o maçta napoliye oynamıştım, yatırdı şerefsizler.

fena değildi o maç. profil olarak uyuyor bence de bize. konuşulan bonservis fazla ama oyuncuyla anlaşılsa bir süre sonra kırarız bonservisi.
Ben daha fazla isterler diye düşünmüştüm çünkü en iyi oyuncularından biri bir de Bologna'nın sahibi çok zengin bir amerikalı sanırım-yanlış biliyor da olabilirim- Schouten de iyi orta sahaydı orda ama o da ne durumda bilmiyorum hiç.

Ertan Süzgün: "Konyaspor Morutan için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Okan Buruk durumunu kampta görmek istiyor. Yine Galatasaray'ın Morutan için beklentisi 7 milyon euro civarı"

Güntekin Onay: Suriyeliler Hızlı Ürüyor Afganlar Cinselliğe Aç​

Güntekin turizm
Beinsportan ayrılana kadar sesi çıkmıyordu.Katarlı patronla çalışırken her şey iyiydi o zaman göçmen sorunu yok muydu ? Arapların fakir zengin ayırt etmeden topraklarımızı terk etmesi şart.

Ben daha fazla isterler diye düşünmüştüm çünkü en iyi oyuncularından biri bir de Bologna'nın sahibi çok zengin bir amerikalı sanırım-yanlış biliyor da olabilirim- Schouten de iyi orta sahaydı orda ama o da ne durumda bilmiyorum hiç.

2024'te bitecekmiş bu arada nico'nun sözleşmesi, bonservisi kırabiliriz avrupa'dan ciddi bi alıcısı yoksa

Bu fener her sene yüksek fiyatla oyuncu satıp o paraların hepsini transfere yatırıp kötü kadro kurmayı nasıl başarıyor. Yine 3-4 adam almışlar. Djiku ,symanski , Umut Nayır v.s bu ne la 2. sınıf kadro yine derbiler de biz de bjk de 3-4 tane atar yine

Bu fener her sene yüksek fiyatla oyuncu satıp o paraların hepsini transfere yatırıp kötü kadro kurmayı nasıl başarıyor. Yine 3-4 adam almışlar. Djiku ,symanski , Umut Nayır v.s bu ne la 2. sınıf kadro yine derbiler de biz de bjk de 3-4 tane atar yine

aslında fb yönetiminin de pek bi suçu yok bence bunda
torreira'nın yerine koyuyorum kendimi, fbden teklif gelse telefon numaramı değiştiririm
mecbur kim gelmek isterse alıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt