Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer transferleri halletsek de paramız kalırsa hepsinin üstüne Fener almadan Livakovic'i alıp hem seneye muhtemelen ayrılacak Muslera'dan sonrası için şimdiden hamlemizi yapmış olsak, hem de Fener'i kalecisiz bırakmış olsak. Sanmıyorum tabi 10m civarı paramız artsın kaleci almak için de işte güzel olurdu :)

Bu arada cidden neden başka takımlar almıyor bu Livakovic'i? Bilmediğim bir problem mi var oyuncuyla ilgili? Milli takım performansına bakarsak biz almasak da Fener'e kalmaması lazım sanki?

Diğer transferleri halletsek de paramız kalırsa hepsinin üstüne Fener almadan Livakovic'i alıp hem seneye muhtemelen ayrılacak Muslera'dan sonrası için şimdiden hamlemizi yapmış olsak, hem de Fener'i kalecisiz bırakmış olsak. Sanmıyorum tabi 10m civarı paramız artsın kaleci almak için de işte güzel olurdu :)

Bu arada cidden neden başka takımlar almıyor bu Livakovic'i? Bilmediğim bir problem mi var oyuncuyla ilgili? Milli takım performansına bakarsak biz almasak da Fener'e kalmaması lazım sanki?
Livakoviç bahsettiğiniz gibi çok iyi kaleci değil Çünkü

Çarşamba fikstür çekimi var umarım saçma sapan derbi tarihleri görmeyiz.

aklımdan geçen bu valla ama transfer yapılır gibi ya forvet arkasına. ya da zaha veya o tarz bi oyuncuyla ilgilendiğimiz iddiaları doğruysa dediğin sistem yapılır
Mesele Angelino'nun defansif açığını kapatmaksa Rashica'dan daha iyi o tarz bir kanat bulamayız.

Kerem mecbur oynayacak o yüzden İcardi ile uyumunu da düşünürsek forvet arkası güzel olur. Zaten özellikleride orada oynayan oyunculara evriliyor gibi. Son zamanlarda pas kalitesi gerçekten çok arttı.

Mertens ile birlikte güzelce rotasyonda kullanırız. Bir tanede scout kanat transferi çekeriz. Yunus'da var...

Bizim için en kritik transferler Rashica, 8 numara ve sol bek. İcardi ayrı konu onun zaten kesin gelmesi lazım.

Guendouzi iyi olurdu da 20 milyon istiyorlar

guendouzi

ismi geçenler içinde net en iyi isim

12-14 milyon euroya alınsa kimse birşey demez

paredesin istatistiklerini gördükten sonra soğudum

tam aslında '' o gün anlamalıydık'' diyeceğimiz topçu

o nasıl bir istatikdir anasını satayım sen hürriyet göçermisin

Ilk derbiler disarda olsun diyorum ama bir an once kus kardeslere koyma istegim buna engel oluyor

Livakoviç bahsettiğiniz gibi çok iyi kaleci değil Çünkü

Milli takımda baya müthiş oynadı dünya kupasını. Bizim maçta da çok iyiydi üstüne. Dinamo Zagrep'te izlemiyorum tabi. Siz izliyorsanız hangi konularda zaafı veya eksiği var bahsederseniz memnun olurum.

Mesele Angelino'nun defansif açığını kapatmaksa Rashica'dan daha iyi o tarz bir kanat bulamayız.

Kerem mecbur oynayacak o yüzden İcardi ile uyumunu da düşünürsek forvet arkası güzel olur. Zaten özelliklerini de orada oynayan oyunculara evriliyor gibi. Son zamanlarda pas kalitesi gerçekten çok arttı.

Mertens ile birlikte güzelce rotasyonda kullanırız. Bir tanede scout kanat transferi çekeriz. Yunus'da var...

Bizim için en kritik transferler Rashica, 8 numara ve sol bek. İcardi ayrı konu onun zaten kesin gelmesi lazım.

kerem yerli mertens olacak gibi ya, stili git gide ona benzeyecek bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama.

ilk cümlede dediğin doğru bence de

kerem yerli mertens olacak gibi ya, stili git gide ona benzeyecek bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama.

ilk cümlede dediğin doğru bence de
Özellikle son 10 haftada zaten oralarda takıldı. Net bir kanat oyuncusu gibi oynamadı. Mertens olabilir mi bilmem ama üstüne düşürsek o pozisyona evrilebileceğini net gösterdi hatta defansif olarak geriye çok gelmeyeceği içinde ilerde daha diri kalıp çok farklı hücum aksiyonları izletebilir bize.

Özellikle son 10 haftada zaten oralarda takıldı. Net bir kanat oyuncusu gibi oynamadı. Mertens olabilir mi bilmem ama üstüne düşürsek o pozisyona evrilebileceğini net gösterdi hatta defansif olarak geriye çok gelmeyeceği içinde ilerde daha diri kalıp çok farklı hücum aksiyonları izletebilir bize.

kesinlikle. bu sene çok daha iyi, çok daha olgun bir kerem izleyeceğiz şüphesiz.

Geçen sezon lig 13. Sü bir takım olarak transfer yapıyorduk. Şimdi Cl oynayacak bir takım olarak. Ayrıca o köprünün altından çok sular geçti. Kanatta zaniolo rashica barış Kerem yunuslar var form tutmuş. Artık alexisler için o paralar ödenmez
ben bu yıl özellikle yunustan çok büyük bir katkı bekliyorum.Artık zamanı geldi ve hull maçında kendinden çok takım için oynadı ve yeteneğinden daha çok aklıyla oynadı.Bu şekilde devam eder ve takım oyuncusu olursa büyük katkı sağlar bize

Ön alan baskısı yediğimizde driplinge kalkacak ortasaha oyuncumuz olmadıgı ıcın topu hep kanatlara aktarmak zorunda kalıyoruz.

Mümkünse Torreira'nın partneri olacak kişi yada yeni gelecek 10 numara dar alandan topu cıkaracak tekniğe ve dripling kabiliyetine sahip olur.

Sen nasıl bir insansın ya
Ne oldu dedem
Marsilya maçında yaptıklarından sonra boğasım var onu..
Çirkef oyuncu senin formanı giydiği zaman iyidir renktaş.

12+3 m euro bonus = 15 m euro + %10 pay ile anlaşalım.
O kadar paramız yok olsa iyi olurdu :asd:
guendouzi

ismi geçenler içinde net en iyi isim

12-14 milyon euroya alınsa kimse birşey demez

paredesin istatistiklerini gördükten sonra soğudum

tam aslında '' o gün anlamalıydık'' diyeceğimiz topçu

o nasıl bir istatikdir anasını satayım sen hürriyet göçermisin
Paredes geçen sene çok maç oynamadı reis o istatistik saçma olmuş birisi full 11 oynuyor diğeri oynamıyorken tabi ki ezer her anlamda sergio

Ön alan baskısı yediğimizde driplinge kalkacak ortasaha oyuncumuz olmadıgı ıcın topu hep kanatlara aktarmak zorunda kalıyoruz.

Mümkünse Torreira'nın partneri olacak kişi yada yeni gelecek 10 numara dar alandan topu cıkaracak tekniğe ve dripling kabiliyetine sahip olur.
Akla gelen ilk isim :uhu: Koduğumun dünyasında o tarz çok az orta saha var. İyi olanlarına da zaten para yetmez. Scout transferi çözsen büyük risk. Allah belanı versin Burak Elmas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt