Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enteresan bir biçimde böyle oyuncuları olmayacak paralara alıyor sonra da memnun kalmayıp daha yükseğine satıyorlar. Bunların memnun kalmadığı adamı da daha üst takımlar yine olmayacak paralara çekip alıyor. Bu sebeble aslında kazık yemiş olsalarda kazık yediler diyemiyoruz. İlginç bir mevzu.

Kerem demirbay iyi oyuncu top teknigi pas kalitesi baya iyi oyuncu bitiricilige fena degil ceza sahasi kosulari gol noktasinda bulunmasi cok onemli

Temposu biraz dusuk bizim seviyemizde degil ama toreria parades kuracaksak bu senelik mertens ve kerem ile devam edilebilir o bolgede tum sezon oynasa duran toplarida kullanir en kotu double double yapar

O bolgede barisi rashica yi ve zaniolo ve mertenside sayarsak gayet yeterli bir rotasyon olur 8+3 icinde elimiz muthis rahatlar

Enteresan bir biçimde böyle oyuncuları olmayacak paralara alıyor sonra da memnun kalmayıp daha yükseğine satıyorlar. Bunların memnun kalmadığı adamı da daha üst takımlar yine olmayacak paralara çekip alıyor. Bu sebeble aslında kazık yemiş olsalarda kazık yediler diyemiyoruz. İlginç bir mevzu.

kazığın kralını yiyorlar aslında
kaç senedir şampiyonluk yok :D

Halil Dervişoğlu işi ne oldu en son bjk nin elinden kaptigimiz söyleniyordu.

Fener 15 milyona oyuncu almış. Lige fırtına gibi girecek bu topçu sonra yavaş yavaş formdan düşecek lig sonu neden aldınız bunu denecek. Ama yazın 20 milyon Euro'ya satılacak. Bu arada fener ligi 2. bitirecek. Her sene aynı senaryo.

Arkada iyi menejerler var çünkü

1 acikladiklari rakamlar dogru olmadigindan kesin zarar ediyorlar iki uc oyuncuyu satmak asla basari degildir

Neler neler alip geri gonderdiler
Slimaniler ayew ler batshuayi max meyer max cruse zanka samatta ve aklima gelmeyen en az 40 oyuncuya verilen dunya paralar

5 senelik ali koc doneminde en az 100 milyon euro net zarar vardir adim gibi eminim

Fenerin durumuna acıyorum artık umutsuz vaka olacak yine onlar için. Djiku symzanski felan nedir ? Forvetede 38 yaşında adam aldılar. Çok garip bir takım hiç bir şeyi doğru yapmıyorlar.

Gundazi surprizi olabilir. Takip ettigim Twitter hesabi goygoycu ama 2 - 3 gun once 3 cilek tweeti atmisti ve dun Icardi geldi. Simdi baktim. 7 temmuz 3 cilek atmis.
2 hafta once Gundazi'yi isaret etmisti
Cuneyt Kalamis da Icardi icin bu daha ilk tweeti atti. Daha once 3 super star demisti.

kazığın kralını yiyorlar aslında
kaç senedir şampiyonluk yok :D
Orası öyle ama bu transfer işlerinde bi bityeniği var. Katakulli yapıyorlar evet ama belki de şöyle bir mevzu vardır. Bunların çalıştığı bir ajans ya da menejer Avrupa kulüplerinin de listesinde olan fakat emin olamadıkları veya bir sene sonra almayı düşündükleri futbolculardan seçip bunlara aldırtıyordur. Beğenmezsen ben aldığın paraya satarım diye yönlendiriyordur ne bileyim. Bu satış durumları o kadar saçma ki bende saçma düşünerek anlamaya çalışıyorum.

Elif, Bruma, Slazai, Kim Min say say bitmiyor herifler zarar etmiyor.

Bence Kerem'in yanı sıra Emre Can hamlesi de yapacağız diye düşünüyorum

Umarım haklı çıkarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt