Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Sallıyor bu hesaplar geçen kamada için en iyi teklif biz verdik dedi, görüşülmemiş bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostlar alisveriste gorsun. Bes kuruslari yok, iflas edecekler.Bjk elindeki 0 euroyla herkese transfer teklifi yapiyor
Altına büyük harfle de yalanlayacaklar diye yazdı akşamına erden yalanladı gerçekten deSallıyor bu hesaplar geçen kamada için en iyi teklif biz verdik dedi, görüşülmemiş bile
Menejerlik şirketi güdümünde çalışınca böyle oluyor, oyuncuları onlar getirip götürüyorEnteresan bir biçimde böyle oyuncuları olmayacak paralara alıyor sonra da memnun kalmayıp daha yükseğine satıyorlar. Bunların memnun kalmadığı adamı da daha üst takımlar yine olmayacak paralara çekip alıyor. Bu sebeble aslında kazık yemiş olsalarda kazık yediler diyemiyoruz. İlginç bir mevzu.
Talisca oradan ayrılabilir diye tahmin ediyorum oraya gittiğinde en yüksek maaş alan futbolcuların başındaydı şimdiyse maaşı ortalamalara göre en düşüklerde kaldı. Maaşında revizyon yapılmazsa ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum.talisca bi gelse de kurtulsak şu heriften
Abi öyle yarısını da aldıklarının çok üstüne sattılar. Yani büyük bir zarar yok bonserviste. Maaş olayında katakulli had safada zaten ama bonserviste başarısız değiller gibi. Bir başka noktada şu bunlar 2 maaş alana 4 ü yapıştırıp getiriyor ama adam o maaşı veremeyecek kulübe kuzu gibi gidiyor. Bizde olsa adam sözleşmeyi bitirmeden gitmeyi reddediyor. Yani silah zoruyla mı yapıyorlar nasıl başarıyorlar şaşılası.1 acikladiklari rakamlar dogru olmadigindan kesin zarar ediyorlar iki uc oyuncuyu satmak asla basari degildir
Neler neler alip geri gonderdiler
Slimaniler ayew ler batshuayi max meyer max cruse zanka samatta ve aklima gelmeyen en az 40 oyuncuya verilen dunya paralar
5 senelik ali koc doneminde en az 100 milyon euro net zarar vardir adim gibi eminim
8 yabancı hakkı devam ediyorsa oynayamaz al nassrda zaten 8 den bir hayli fazla oldu adamların oyuncu sayısı ama kaldıracaklarmış onu galiba.Talisca oradan ayrılabilir diye tahmin ediyorum oraya gittiğinde en yüksek maaş alan futbolcuların başındaydı şimdiyse maaşı ortalamalara göre en düşüklerde kaldı. Maaşında revizyon yapılmazsa ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum.
Orası öyle ama bu transfer işlerinde bi bityeniği var. Katakulli yapıyorlar evet ama belki de şöyle bir mevzu vardır. Bunların çalıştığı bir ajans ya da menejer Avrupa kulüplerinin de listesinde olan fakat emin olamadıkları veya bir sene sonra almayı düşündükleri futbolculardan seçip bunlara aldırtıyordur. Beğenmezsen ben aldığın paraya satarım diye yönlendiriyordur ne bileyim. Bu satış durumları o kadar saçma ki bende saçma düşünerek anlamaya çalışıyorum.
Elif, Bruma, Slazai, Kim Min say say bitmiyor herifler zarar etmiyor.