Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thiago mesajları komik bir vaziyet aldı gscde

patates hürriyet müstehak size

olivera def performansında bile adsmı patates yapmış

Lazionun torreirayi 10m satın alma opsiyonu ile klube kiralama mektubu gelmesinden sonra erden beyin kameralara yansıyan görüntüsü net budur

Mertens yaptı mı? Kerem mertensten daha çok skor yapar henüz 30 yaşında
Kerem yasi ilerledikce merkeze kayan bir central mid mertensle uzaktan yakindan alakasi yok. Bizde oynarsa 8 rotasyonunda olur belki zorunluluktan 10-8 arasina kayar ama defansif katkisi olur.

Gedson değil de valla benim içimde asıl bu top çıkarma işlerini yapan oyuncular arasında içimde ukte kalan Lemina.Bambaşka bir herifti yav billur geçiyordu rakiple defans top çıkarırken ama işte çok sakatlandı bizde.
Artık başka bir evrende en güzel halinle diyelim.
başşak maçında onun kaptırdığı topla gol yemiştik

mal zaha cplace ne ya amele takımı
ingilterenin bjksi
200.gif

thiago mesajları komik bir vaziyet aldı gscde

patates hürriyet müstehak size

olivera def performansında bile adsmı patates yapmış

Ulan daha geçenlerde Oli’ye sövüp ille de Paredes diyordun biz burada statik bir adam hüviyetinde son dönemde dediğimizde

Demirbayin sol ayağı raket gibi, ( 3 dk YouTube skills analizim )

Ulan daha geçenlerde Oli’ye sövüp ille de Paredes diyordun biz burada statik bir adam hüviyetinde son dönemde dediğimizde

ben oliverayamı sövdüm ben?
son dönem iyi olmadığını söyledim sadece

burada senle benden hariç oliveracımı var?

paredese çekimserim dedim

yine scout31 tayfanın gazına gelip olur dedik bir bildikleri vardır herhalde dedik

herif arjan hürriyet çıktı

kerem yerli mertens olacak gibi ya, stili git gide ona benzeyecek bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama.

ilk cümlede dediğin doğru bence de

Mertensin bu kadar kilit pas attığını hatırlamıyorum sanki prime doneminde golcü kanat diye kalmış aklımda .. Kerem aşırı zorluyor tek sorun bu karar mekanizmasını oturtabilirse çok başka bir topçu olacak..
Mertensin sol çaprazdan sagiyla yaptığı vuruşlar tabi çok daha iyiydi kereme gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt