Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem 4-3-3 veya iki ön liberolu sistemlerde ofansif 8 olabilir ancak

Yıllık en az 3m alan 10 numaradan double double bekliyorum, nasıl yeni gelecek olandan bekliyorsam. Galatasaray’ın ofansif orta sahası ligde her yıl 20 gol katkısı vermeli o veya bu şekilde

- Adam ofansif orta saha değil
- 10 numara hiç değil
- Konu Mertens değil
- Mertens geçen sene yeterince katkı verdi, sakatlanıp duran topları bırakmasa daha da asist yapardı.

Beni bu tür sanrılara dahil etmeyin pls Mertens’i sevmiyorsun sabaha kadar sevme beni ilgilendirmez.

25 senedir lig izliyorum 10 gol 10 asist barajını geçen on numara sayılıdır, buna girmiyorum bile.

Nevzat Dindar: "Parades'in de bir kaç gün içinde olumlu biteceğini düşünüyorum."
İtalya ya da beş büyük liglerden kalburüstü bir takım ile anlaşamaz ise durum lehimize neticelenir diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar bir süre beklenecek, iyi bir isim açıkçası ve kampa ivedilik ile katılması iyi olurdu, Lucas ilk maç olmayabilir.

İtalya ya da beş büyük liglerden kalburüstü bir takım ile anlaşamaz ise durum lehimize neticelenir diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar bir süre beklenecek, iyi bir isim açıkçası ve kampa ivedilik ile katılması iyi olurdu, Lucas ilk maç olmayabilir.
Icardi görüştüğü an çözer sonuçta 32 m euro teklifi reddedip bize geliyorsa Parades bile etkilenebilir. Daha iyi oyuncu bakıyorsak onun için bekletiyorsak da bilemem.

Masonun mesajları şu şekil okuyorum.

1689002107385.webp

Parades’e neden bir anda böyle olumsuz olundu, çok bilmediğim için bir bilgim yok hakkında fakat bir anda olumsuz yorumlar canımı sıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt