Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino'nun getirisi götürüsünden katbekat fazla olur. Defansif zafiyeti evet var ama sağ beki ya da 6 numarayı daha geride konuşlandırıp üçlü hat kurarak onu dengeleyebiliriz. Ligde istisnalar hariç topa daha fazla sahip olacağımız için zaten aksamayız diye düşünüyorum.
Millet ferdiden bek yapiyor biz angelino uclude oynamis diye tribe giriyoruz. Defansif gorevini arttirilsin 1-2 tik daha az skor katkisi yapar bitti gitti. Stoperi santrafor yapmiyoruz yani.

thiagoya bende gelmesin diyorum zaten

ama siz adamı sakatiıkdan dolayı çöp ettiniz benim size kızmam bu yüzden

thiago topçunun as karesi

Hazırlık maçında yenilirsek

Dursun: fabrizio biseyler şöyle de sussunlar 😱

Açıkçası Paredese ben de pek olumlu bakamıyorum 2017 model Badou Ndiaye performansı hepimizin içinde kaldı keşke o tarz bi oyuncu bulabilsek
Badou iyi hosta o tip saga sola deli gibi kosan adamlarin teknigi hep eksik oluyor teknigi iyi olanlarda zaten milyon eurolar gelmiyor

Bir bjk maci hatirliyorum bir pres yaptilar badou dagilmis topu yari sahaya getirememistik yedekte olsa guzel olur ic saha zayif takimlara dominasyon kurarsin kafa kafaya takimlara daha ayagi duzgun oyuncunu kullanirsin hem cigerli hem ayagi duzgun toreria var iste oda bu fiyatlara sansa gelir

tam zenci değilmiş bu cappucinoymuş

fazla dalga geçmeyelim

thiagoya bende gelmesin diyorum zaten

ama siz adamı sakatiıkdan dolayı çöp ettiniz benim size kızmam bu yüzden

thiago topçunun as karesi

Çöp değil tabi canım, bu ligin en iyi ortasahasindan 2 gömlek daha iyidir de, adamın vücudu bitik

Sihirbaz bi 10 numarq istiyorum ya Lincolnden beri oyle bir 10 izlemedik

Çöp değil tabi canım, bu ligin en iyi ortasahasindan 2 gömlek daha iyidir de, adamın vücudu bitik

olum herife sistem filan dendi

adam tikitaka oynadı bayernde
sonra gitti kloopun takımına orada gegenpresing oynadı

ne sistemi anasını satayım

herif futbolcutullah

Hergün bi yerlerde sampiyonluk kutlaması yapıyor kulup yetmedi mi?

simdide kusadasındalarmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt