Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Gedson gerçekten çok katkı sağlardı, Torreirayla iyi ikili olurlardı. Şerefsiz pis TJK.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 6 ayından bahsediyorum zaten. Bu sene Demirsporda büyük fark yarattı adam sırtına alıp götürüyor herkesiBir performans yoktu, zaten sonra geri de geldi, fatih hoca büyük maçlarda yedek birakmisti
Ben bu herife bi ısınamadım maliyetinden midir nedir, daha kolay yedeğe atabileceğimiz birini almalıyız ya
şeref yoksunluğu konusunda bejeke ile yarışan biri daha vardı o konuda.Tarihimizin en kötü başkanı hatta adnan polatla kıyaslandığında bile adnanın Florantino Perez gibi gözüme gözüktüğü o vasifsız o hain burak elmasGedson gerçekten çok katkı sağlardı, Torreirayla iyi ikili olurlardı. Şerefsiz pis TJK.
yaw he thiago al medikalparkta oynatırsın boş şeyleri gündeme taşımayalım
herif bi de son yıllarda full 3lüde oynamış, ligde önemsiz maçlarda ok da derbiler ve avrupa maçlarında arıza olabilirYalnız baya önemli info. Ligde rotasyondan kaçış yok zira. Bu transfer konusunda çekimserim.
Sanırım PSV'de oynarken 4'lü savunmada oynuyordu ama orası Hollanda tabi.yani herif full 3lüde oynamış harbiden, angelino gelecekse boey'in kesin ama kesin kalması lazım
e evet?thiago alıp alabileceğin en iyi 8 numara şu piyasada ne anlatıyorsunuz siz ya kafayı yemişsiniz
ama gelmesin sakat![]()
Trlbundeydim izlemek acayip zevkliydiAçıkçası Paredese ben de pek olumlu bakamıyorum 2017 model Badou Ndiaye performansı hepimizin içinde kaldı keşke o tarz bi oyuncu bulabilsek
e evet?
daha mantıklı bi almama sebebi göremiyorum.
thiagoyu bi tek siz biliyomuşsunuz gibi konuşmanız da ayrı komik sanki bilmiyoruz topçuluğunu
Bunu ben de söyledim. Leipzig üçlü oynuyordu izledim maçlarda Nagelsmann döneminde. Boey ile dengelemeyi planlıyorlar belli ki. Konuşulan isimler arasında en makul seçenek Bernat olurmuş sanki.herif bi de son yıllarda full 3lüde oynamış, ligde önemsiz maçlarda ok da derbiler ve avrupa maçlarında arıza olabilir
Bir gün geri dönüp hatalarını telafi eder umarim. Daha kötü bildigimiz Dursunun yaptiklari ortada misal.şeref yoksunluğu konusunda bejeke ile yarışan biri daha vardı o konuda.Tarihimizin en kötü başkanı hatta adnan polatla kıyaslandığında bile adnanın Florantino Perez gibi gözüme gözüktüğü o vasifsız o hain burak elmas

thiago alıp alabileceğin en iyi 8 numara şu piyasada ne anlatıyorsunuz siz ya kafayı yemişsiniz
ama gelmesin sakat![]()