Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa piyasasında alınabilir 2 tane üst seviye sol bek vardı bu sene biri grimaldo digeri angelino

grimaldo savunma olarakta iyi oyuncu ama o da afyon icmiş gibi leverkusene gitti niyese

Gedson gerçekten çok katkı sağlardı, Torreirayla iyi ikili olurlardı. Şerefsiz pis TJK.
şeref yoksunluğu konusunda bejeke ile yarışan biri daha vardı o konuda.Tarihimizin en kötü başkanı hatta adnan polatla kıyaslandığında bile adnanın Florantino Perez gibi gözüme gözüktüğü o vasifsız o hain burak elmas

yani herif full 3lüde oynamış harbiden, angelino gelecekse boey'in kesin ama kesin kalması lazım
Sanırım PSV'de oynarken 4'lü savunmada oynuyordu ama orası Hollanda tabi.

Bence hem Boey'in kalması hem de önüne Kerem yerine Rashica koymalıyız. Kerem forvet arkasına geçer.

Mertens - Kerem rotasyonu da gayet temiz iş olur. Burada kritik olan 8 numara. Gelecek olan adam planlamaya uygun olursa sistemi arşa çıkarır. Olmazsa 4-5. hafta yeni oyun bulmaya çalışırız.

Erden Timur'un kontratlara ekletmeye çalıştığı madde

€5m add-ons if he will be in top 3 of the Ballon d’Or.

:D

thiago alıp alabileceğin en iyi 8 numara şu piyasada ne anlatıyorsunuz siz ya kafayı yemişsiniz

ama gelmesin sakat :)
e evet?

daha mantıklı bi almama sebebi göremiyorum.

thiagoyu bi tek siz biliyomuşsunuz gibi konuşmanız da ayrı komik sanki bilmiyoruz topçuluğunu

herif bi de son yıllarda full 3lüde oynamış, ligde önemsiz maçlarda ok da derbiler ve avrupa maçlarında arıza olabilir
Bunu ben de söyledim. Leipzig üçlü oynuyordu izledim maçlarda Nagelsmann döneminde. Boey ile dengelemeyi planlıyorlar belli ki. Konuşulan isimler arasında en makul seçenek Bernat olurmuş sanki.

şeref yoksunluğu konusunda bejeke ile yarışan biri daha vardı o konuda.Tarihimizin en kötü başkanı hatta adnan polatla kıyaslandığında bile adnanın Florantino Perez gibi gözüme gözüktüğü o vasifsız o hain burak elmas
Bir gün geri dönüp hatalarını telafi eder umarim. Daha kötü bildigimiz Dursunun yaptiklari ortada misal.

adam dibini dövdürmekten sahaya çıkamamış

1689005209697.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt