Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.128
- 39.439
- 3.993
murat başkan gib hasta bir GSli nasıl olurda suyun öte tarafına bedava oyuncu verir elinde tutsaydı eazındana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AngelinoCic - Başak
Taylan - Samsun
ajan olarak yolladığını umuyorummurat başkan gib hasta bir GSli nasıl olurda suyun öte tarafına bedava oyuncu verir elinde tutsaydı eazındana
Ben bu herife bi ısınamadım maliyetinden midir nedir, daha kolay yedeğe atabileceğimiz birini almalıyız ya
ne olacak yaw tam tersi adam bundesligada oynayan oyuncuları abartmaya bayılırorhan ulucanın angelino ile ilgili bir sıkıntısı olmuş belli ki

Tam şunları yazacaktım ki gerek kalmadı yazmışsınız. Bizim oyunumuz bu sene genel olarak tempo oyunu olduğu için ben de Paredes 'in uymayacağını düşünüyorum. Ama oyuncu malum istatistiklerde düşünüldüğü gibi öyle kötü oyuncu falan asla değil. Bize Berkan' ın daha teknik teknik top sürebilen, gol atabilen versiyonu lazım kanımca çünkü öyle bir futbol oynuyoruz. Paredes alan oyuncusu. Sert falan ama tempolu değil. Gelgelelim transfer konusunda Okan Hocaya da yönetime de çok güveniyorum. İstiyorlarsa bir bildikleri vardır deyip susuyorum.Skjsjs dalgasına yazdım ya
Parades konusunda ben de sürü psikolojisine katıldım işin açıkçası, DK izleyen adamın da isteyeceğini pek sanmıyorum da işte seviye farkı falan denilebilir. Onun dışında çok kötüydü.
Genel olarak ise bence iyi bir oyuncu, teknik, pasör vs ama öyle çok koşan basan bir profil değil artık ve dar alanda oynuyor. Ha bizde bunu değiştirebilir mi bilemem zira Icardi hayatında göstermediği asistçi yönünü bizde gösterdi.
habire negatif yönlerini sıralamıştane olacak yaw tam tersi adam bundesligada oynayan oyuncuları abartmaya bayılır
Cic kiralık mı?Cic - Başak
Taylan - Samsun
Skills videolarının yarısı top kapma idi. Hangi videoları izledinizSkills videolarında bile tek pas uzun pas, oyun kurma var, top kapma dribling vs yok. Tam bir pasör 8 numara izlenimi verdi bana.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doymadım doyamadım sevmelere seni benYine durup durup aklıma gedson geliyor.. Cidden piyasada yok bu tarz topçu herif istediği an ligdeki tüm orta sahalara üstünlük kurabiliyor..Bizdeyken o sezonun yıldızları josef-atibayi ezmisti bu sezon bjkde bizim orta sahaları ezdi..
Bir de son haftalarda kanat falan oynadı onu bile becerebiliyor bizim şu sağlam kadroda görmeyi çok isterdim..
yaw he thiago al medikalparkta oynatırsın boş şeyleri gündeme taşımayalımthiago hakkında konuşulanlara bak
dün caner kardeş atom parçalamıyoruz diyordu![]()
Açıkçası Paredese ben de pek olumlu bakamıyorum 2017 model Badou Ndiaye performansı hepimizin içinde kaldı keşke o tarz bi oyuncu bulabilsek