Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumcu bek Angelino 4lü savunmada büyük sıkıntı yaratacaksa Berkan Kutlu ilk 11e hayırlı olsun

thiago hakkında konuşulanlara bak

dün caner kardeş atom parçalamıyoruz diyordu 🤯

Skjsjs dalgasına yazdım ya

Parades konusunda ben de sürü psikolojisine katıldım işin açıkçası, DK izleyen adamın da isteyeceğini pek sanmıyorum da işte seviye farkı falan denilebilir. Onun dışında çok kötüydü.

Genel olarak ise bence iyi bir oyuncu, teknik, pasör vs ama öyle çok koşan basan bir profil değil artık ve dar alanda oynuyor. Ha bizde bunu değiştirebilir mi bilemem zira Icardi hayatında göstermediği asistçi yönünü bizde gösterdi.
Tam şunları yazacaktım ki gerek kalmadı yazmışsınız. Bizim oyunumuz bu sene genel olarak tempo oyunu olduğu için ben de Paredes 'in uymayacağını düşünüyorum. Ama oyuncu malum istatistiklerde düşünüldüğü gibi öyle kötü oyuncu falan asla değil. Bize Berkan' ın daha teknik teknik top sürebilen, gol atabilen versiyonu lazım kanımca çünkü öyle bir futbol oynuyoruz. Paredes alan oyuncusu. Sert falan ama tempolu değil. Gelgelelim transfer konusunda Okan Hocaya da yönetime de çok güveniyorum. İstiyorlarsa bir bildikleri vardır deyip susuyorum.

Rakamlar doğru ise, Arda'dan gelen bütün parayı Polonyalı Cicaldau'ya vermişler gibi, çok güzel.

Açıkçası Paredese ben de pek olumlu bakamıyorum 2017 model Badou Ndiaye performansı hepimizin içinde kaldı keşke o tarz bi oyuncu bulabilsek

Yine durup durup aklıma gedson geliyor.. Cidden piyasada yok bu tarz topçu herif istediği an ligdeki tüm orta sahalara üstünlük kurabiliyor..Bizdeyken o sezonun yıldızları josef-atibayi ezmisti bu sezon bjkde bizim orta sahaları ezdi..
Bir de son haftalarda kanat falan oynadı onu bile becerebiliyor bizim şu sağlam kadroda görmeyi çok isterdim..
Doymadım doyamadım sevmelere seni ben
Kimseyi koyamadım yerine yeniden
Saymadım sayamadım sensiz geçen yılları
Ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem...

Ortasaha transferinde bence acele etmemek lazım, yaz sonuna doğru fırsatlar oluşabilir bissouma gibi. Berkan’ın da hakkı yeniyor bence, kötü maçı yok uzun süredir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt