Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Angelinodan inşallah alioski çıkmaz.Çok ofansif bekler ürkütüyor beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi puyol bu yakin gecmisin en ozel stoperlerinden biri hayrandim bu adama dziku degil![]()
Ajax'ta da oyle oynuyordu, United'a ozel degil yani.ona stoper diyemiyorum ben
manun salak saçma transferlerinden biri yine
herif 6 numaranın kralı olur
gidip stoper oynuyor
Yeni ismin ahmet dembele dervişoğlu hayırlı olsun.Halil Dervişoğlu Galatasaray'da.
Kaynak Keramettin admin
Ferdi alalede bir tane ornek. Zincenko filanda yazacaktim da usendim.Millet Ferdi'den bek yapıyor sonra tek bir hedef maçı kazanamayıp şampiyonluk kaybediyor. Sorgulamak kötü bir şey değil. Gelmesin falan da demiyoruz ama Ferdi ve FB üzerinden mantık yürütmek pek doğru değil gibi. Allahtan Boey var.
Ruhsuzu yav bu çocuk, napcaz ki bunuHalil Dervişoğlu Galatasaray'da.
Kaynak Keramettin admin
Halil Dervişoğlu Galatasaray'da.
Kaynak Keramettin admin
Ajax'ta da oyle oynuyordu, United'a ozel degil yani.
Hiç iyi bir topçuya benzemiyor. Net birini almamalarına çok sevindim.Dakika bazlı bakarsak 3. sırada yer alıyo reis..
Rodrigo Becao net olarak daha iyi 1 seçenekti.Bu oyuncunun sıkıntısı tamamiyle konsantrasyon bence.Yoksa daha iyi takımlarda da oynayabilirdi rahatlıkla..Hiç iyi bir topçuya benzemiyor. Net birini almamalarına çok sevindim.
oooo sisteme uymaz diyen benim bence gegenpresing oynadı diyemeyiz.olum herife sistem filan dendi
adam tikitaka oynadı bayernde
sonra gitti kloopun takımına orada gegenpresing oynadı
ne sistemi anasını satayım
herif futbolcutullah
Hepsini alacağız Onur Bey müsterih olunBirilerinin gideceği çok bariz de, kim onu kestiremiyorum Nelsson haricinde.
Parades'in alındığını farz ederek hala Kamada, Kerem Demirbay vs kovalamamız birisinin ya da birilerinin satılacağını gösteriyor.
Parades gelirse Oliveira yedek kalır.
Zaniolo'nın yedeği Mertens.
Torreira'nın yedeği Berkan.
Sağa Rashica'yı istiyoruz, yedeği Yunus.
Kerem Demirbay, Kamada vs kel alaka işler şu anki oyuncu kadrosundan birilerinin satılmadığı bir senaryoda.
Halamın bıyığı olsa amcam olurdu renktaş.Rodrigo Becao net olarak daha iyi 1 seçenekti.Bu oyuncunun sıkıntısı tamamiyle konsantrasyon bence.Yoksa daha iyi takımlarda da oynayabilirdi rahatlıkla..