Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelinodan inşallah alioski çıkmaz.Çok ofansif bekler ürkütüyor beni

Millet Ferdi'den bek yapıyor sonra tek bir hedef maçı kazanamayıp şampiyonluk kaybediyor. Sorgulamak kötü bir şey değil. Gelmesin falan da demiyoruz ama Ferdi ve FB üzerinden mantık yürütmek pek doğru değil gibi. Allahtan Boey var.
Ferdi alalede bir tane ornek. Zincenko filanda yazacaktim da usendim.

Halil Dervişoğlu Galatasaray'da.

Kaynak Keramettin admin
1689006747168.webp

biz topa sahip olma oyunu oynayan bir takım değiliz

hele avrupada hiç olmayız

thiago ise topsuz oyunda bşraz takımın taşıması gereken bir herif

guardiola takımlarında mükemmel bir topçu ama bizim sürekli geçişli oyunumuzda icardi zaniolo ve belki keremle 10 numaramızı sık sık kompanse etmemiz gerekirken bir den8 numarayı öyle yaparsak 20q9 takıöı olabiliriz işte

tabiki şimdi berkan mücadele ediyor da ne oluyor filan denebilir ama ikisinin ortasında bir profil bulunabilir 8 numaraya

mesela şu takıma prime thiago mu prime kovacic mi deseler kovacic derim zira daha uygun

kimine göre thiagook daha iyi topçudur kovacicden ama her takımın ihtiyacı farklı olabilir

olum herife sistem filan dendi

adam tikitaka oynadı bayernde
sonra gitti kloopun takımına orada gegenpresing oynadı

ne sistemi anasını satayım

herif futbolcutullah
oooo sisteme uymaz diyen benim bence gegenpresing oynadı diyemeyiz.

Hatta o geldikten sonra Liverpool oyun anlamında çok değişti.

Klopp'un 2. sezonda yakaladığı baskın oyunu bir daha oynayamadılar.

Thiago isim olarak iyidir ama onun üstüne sistem kurman lazım. Sergio'nun premium versiyonu.

Bize lazım olan daha oyunu dinamik oynayacak bir 8. Ben o yüzden istemiyorum. Sakatlık sorunu da ayrıca can sıkan bir gerçek. Sakatlık sorunu olmasa benim demek istediğim oyuncu Renato Sanches onu alalım daha az risk almış oluruz. En azından Renato kiralık gelir, Thiago en az 3 yıl min. 6-7 milyondan sözleşme lazım. Yav zaten boşu boşuna konuşuyoruz Thiago'nun bizimle ne işi olur be :red:

Birilerinin gideceği çok bariz de, kim onu kestiremiyorum Nelsson haricinde.
Parades'in alındığını farz ederek hala Kamada, Kerem Demirbay vs kovalamamız birisinin ya da birilerinin satılacağını gösteriyor.

Parades gelirse Oliveira yedek kalır.
Zaniolo'nın yedeği Mertens.
Torreira'nın yedeği Berkan.
Sağa Rashica'yı istiyoruz, yedeği Yunus.

Kerem Demirbay, Kamada vs kel alaka işler şu anki oyuncu kadrosundan birilerinin satılmadığı bir senaryoda.
Hepsini alacağız Onur Bey müsterih olun

boey hücumda çok savunması ile iş yapan bir bek

hoca da muhtemelen ona güveniyor

caponeyi hatırlayanlar bilir o da stoper gibi bekti ve bu ergün ve hakan ünsalı sıklıkla hücumda rahat ettirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt