Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.084
- 51.083
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatava yapma bavaş.Hepsini alacağız Onur Bey müsterih olun
puyol sağ bek çıkışlıydı ve kötüydü orda yapamadı adam stoperde harikalar yarattıPuyol 1.80 bile yok bildigim
biz topa sahip olma oyunu oynayan bir takım değiliz
hele avrupada hiç olmayız
thiago ise topsuz oyunda bşraz takımın taşıması gereken bir herif
guardiola takımlarında mükemmel bir topçu ama bizim sürekli geçişli oyunumuzda icardi zaniolo ve belki keremle 10 numaramızı sık sık kompanse etmemiz gerekirken bir den8 numarayı öyle yaparsak 20q9 takıöı olabiliriz işte
tabiki şimdi berkan mücadele ediyor da ne oluyor filan denebilir ama ikisinin ortasında bir profil bulunabilir 8 numaraya
mesela şu takıma prime thiago mu prime kovacic mi deseler kovacic derim zira daha uygun
kimine göre thiagook daha iyi topçudur kovacicden ama her takımın ihtiyacı farklı olabilir
@Keramettin TANRIVERDİ ile konuşmuştuk bunu. Topa sahip olma takımı değiliz zira attığımız gollerin ekseriyetini az pas ile atmışız. Hatta pas sayısı arttıkça pozisyon bulma ihtimalimiz düşüyor gibi görünüyordu maçlarda. Top taşıma kabiliyeti olan bir 8 ideal olurdu bize, tabi burada Badou gibi düşünmeden koşarak pres yaptığını zanneden low iq oyuncu tipinden bahsetmiyorum.biz topa sahip olma oyunu oynayan bir takım değiliz
guardiola takımlarında mükemmel bir topçu ama bizim sürekli geçişli oyunumuzda icardi zaniolo ve belki keremle 10 numaramızı sık sık kompanse etmemiz gerekirken bir den8 numarayı öyle yaparsak 20q9 takıöı olabiliriz işte
tabiki şimdi berkan mücadele ediyor da ne oluyor filan denebilir ama ikisinin ortasında bir profil bulunabilir 8 numaraya
mesela şu takıma prime thiago mu prime kovacic mi deseler kovacic derim zira daha uygun
kimine göre thiagook daha iyi topçudur kovacicden ama her takımın ihtiyacı farklı olabilir
Bende aynısını diyorum mason alttan ince ince bana sallıyor. Şimdi senin postu beğenmişbiz topa sahip olma oyunu oynayan bir takım değiliz
Karar ver Parades'e sallamaya benzemez bu konu Angelino ekstra bir oyuncu o paralar eder. 8 numara ve 10 numara dediklerini yapalımangelino gayet iyi de o kadar parayi o mevkiye harcamaya gerek yok aslinda
onun yerine boey tarzinda, kazimcanla rekabete girecek genc biri alinirsa 10x daha mantikli olur
bizimkiler firsat transferi diye aliyorlardir.
38 yasinda dede olacak yastasin su yazdiklarina bak yazikdua lipa
barbara
margot
ve ben
aynı jakouzide
ulan beeeee
zendaya denen veletide garson yapardık
benim bildiğim arjantinde de öyle oynuyordu.Zaten bu adamı ajax de lightin yerine aldı hemen onu sattıktan sonraki sezonAjax'ta da oyle oynuyordu, United'a ozel degil yani.
thiago liverpoolda gegenpressing oynamadı
liverpoolda klopp artık topa daha fazla sahip olmak istediği dönemde onu aldırdı
bildiğimiz liverpool geçiş oyunu oynamak istediğinde üçlü ortasahayı çok daha farklı heriflerden oluşturuyordu
oooo sisteme uymaz diyen benim bence gegenpresing oynadı diyemeyiz.
Hatta o geldikten sonra Liverpool oyun anlamında çok değişti.
Klopp'un 2. sezonda yakaladığı baskın oyunu bir daha oynayamadılar.
Thiago isim olarak iyidir ama onun üstüne sistem kurman lazım. Sergio'nun premium versiyonu.
Bize lazım olan daha oyunu dinamik oynayacak bir 8. Ben o yüzden istemiyorum. Sakatlık sorunu da ayrıca can sıkan bir gerçek. Sakatlık sorunu olmasa benim demek istediğim oyuncu Renato Sanches onu alalım daha az risk almış oluruz. En azından Renato kiralık gelir, Thiago en az 3 yıl min. 6-7 milyondan sözleşme lazım. Yav zaten boşu boşuna konuşuyoruz Thiago'nun bizimle ne işi olur be :red:
Hoca cok istiyormus diyorlar. Artik sampiyon olmus hocaya jest olarak aliyorlar bence..angelino gayet iyi de o kadar parayi o mevkiye harcamaya gerek yok aslinda
onun yerine boey tarzinda, kazimcanla rekabete girecek genc biri alinirsa 10x daha mantikli olur
bizimkiler firsat transferi diye aliyorlardir.
Angelino çok daha iyi.Angelinodan inşallah alioski çıkmaz.Çok ofansif bekler ürkütüyor beni