Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thiago liverpoolda gegenpressing oynamadı

liverpoolda klopp artık topa daha fazla sahip olmak istediği dönemde onu aldırdı

bildiğimiz liverpool geçiş oyunu oynamak istediğinde üçlü ortasahayı çok daha farklı heriflerden oluşturuyordu

biz topa sahip olma oyunu oynayan bir takım değiliz

hele avrupada hiç olmayız

thiago ise topsuz oyunda bşraz takımın taşıması gereken bir herif

guardiola takımlarında mükemmel bir topçu ama bizim sürekli geçişli oyunumuzda icardi zaniolo ve belki keremle 10 numaramızı sık sık kompanse etmemiz gerekirken bir den8 numarayı öyle yaparsak 20q9 takıöı olabiliriz işte

tabiki şimdi berkan mücadele ediyor da ne oluyor filan denebilir ama ikisinin ortasında bir profil bulunabilir 8 numaraya

mesela şu takıma prime thiago mu prime kovacic mi deseler kovacic derim zira daha uygun

kimine göre thiagook daha iyi topçudur kovacicden ama her takımın ihtiyacı farklı olabilir

Emreciğim thiago aklına gelebilecek tüm sistemlerde oynayıp herzaman takımın en iyilerinden biri olmuştur

thiagonun futbolculuğunu konuşmak çok saçma
hele defansif olarak zayıf filan ne ya

bayernde defansif skilli olmayan forveti bile oynatmaxlar çünki şok presle savunmayı rakip kalede başlatır

bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok zira bence çok saçma

şu kötürüm haliyle bile saydığınız tüm 8 leti donunda sallar

guardiola takımlarında mükemmel bir topçu ama bizim sürekli geçişli oyunumuzda icardi zaniolo ve belki keremle 10 numaramızı sık sık kompanse etmemiz gerekirken bir den8 numarayı öyle yaparsak 20q9 takıöı olabiliriz işte

tabiki şimdi berkan mücadele ediyor da ne oluyor filan denebilir ama ikisinin ortasında bir profil bulunabilir 8 numaraya

mesela şu takıma prime thiago mu prime kovacic mi deseler kovacic derim zira daha uygun

kimine göre thiagook daha iyi topçudur kovacicden ama her takımın ihtiyacı farklı olabilir
@Keramettin TANRIVERDİ ile konuşmuştuk bunu. Topa sahip olma takımı değiliz zira attığımız gollerin ekseriyetini az pas ile atmışız. Hatta pas sayısı arttıkça pozisyon bulma ihtimalimiz düşüyor gibi görünüyordu maçlarda. Top taşıma kabiliyeti olan bir 8 ideal olurdu bize, tabi burada Badou gibi düşünmeden koşarak pres yaptığını zanneden low iq oyuncu tipinden bahsetmiyorum.

Bende aynısını diyorum mason alttan ince ince bana sallıyor. Şimdi senin postu beğenmiş :ka: Karar ver Parades'e sallamaya benzemez bu konu :p

angelino gayet iyi de o kadar parayi o mevkiye harcamaya gerek yok aslinda

onun yerine boey tarzinda, kazimcanla rekabete girecek genc biri alinirsa 10x daha mantikli olur

bizimkiler firsat transferi diye aliyorlardir.

onun yerine boey tarzinda, kazimcanla rekabete girecek genc biri alinirsa 10x daha mantikli olur

Angelino ekstra bir oyuncu o paralar eder. 8 numara ve 10 numara dediklerini yapalım

thiago liverpoolda gegenpressing oynamadı

liverpoolda klopp artık topa daha fazla sahip olmak istediği dönemde onu aldırdı

bildiğimiz liverpool geçiş oyunu oynamak istediğinde üçlü ortasahayı çok daha farklı heriflerden oluşturuyordu

bildiğimiz liverpool geçiş oyunu oynamak istediğinde üçlü ortasahayı çok daha farklı heriflerden oluşturuyordu = henderson,wijnaldum ve Fabinho

oooo sisteme uymaz diyen benim bence gegenpresing oynadı diyemeyiz.

Hatta o geldikten sonra Liverpool oyun anlamında çok değişti.

Klopp'un 2. sezonda yakaladığı baskın oyunu bir daha oynayamadılar.

Thiago isim olarak iyidir ama onun üstüne sistem kurman lazım. Sergio'nun premium versiyonu.

Bize lazım olan daha oyunu dinamik oynayacak bir 8. Ben o yüzden istemiyorum. Sakatlık sorunu da ayrıca can sıkan bir gerçek. Sakatlık sorunu olmasa benim demek istediğim oyuncu Renato Sanches onu alalım daha az risk almış oluruz. En azından Renato kiralık gelir, Thiago en az 3 yıl min. 6-7 milyondan sözleşme lazım. Yav zaten boşu boşuna konuşuyoruz Thiago'nun bizimle ne işi olur be :red:

yayv zaten parades yangınını ben aslında birazda driblingci 8 no istediğim için harlıyorum

öyle bir hal aldı ki parades tartışılmaz hale geldi

öyle dendiği gibi bize acayip güç katacak bir herif değil parades
ha cl için bizi daha stabil yapar ama lig için bu kısırlaştırır

hepimiz bu konuda hemfikiriz bize NET DRİBLİNGCİ 8 lazım bu öncelikoğluöncelik olmalı

Hoca cok istiyormus diyorlar. Artik sampiyon olmus hocaya jest olarak aliyorlar bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt