Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın Bakesetas yerinde kalsin. Biz seviyeyi yukseltiyoruz renkttas
ya zaten alınabilitesi yok bence ama alınsa özellikle okan hocanın oynattığı formatta hele yanında torreira parades olursa yani tor-parades bir tık önlerinde bakesataslı bir kurgu yani 1 6 2 8 li kurguda çok katkı verir bence

Benim bildiğim kadarıyla şutla, golle vs. biten hücum aksiyonundan önce atılan son paslara diyorlar. Hepsi golle sonuçlanmadığı için asist denemiyor ama pozisyona dönüştüğünden kilit pas deniyor.
tamam gol pası zaten asist oluyor onu anlıyorum da pozisyona dönüşen pasın kriteri nedir? bi de şut pası var o degil sanırım.

Kim gelirse gelsin ben rahatim

Okan hoca elindeki oyunculara görevlerini dogru anlatiyor ve oyunculari dogru sekilde kullaniyor

Bir de bunlarin üstüne kendi oyununu oynatmak icin yani önde baski kuran bir takim icin oyunculari ikna ediyor,örnek olarak icardi ve mertens’i sayabilirim önde baski oyununa ikna oldular ve kolay is degil bu

Bu yüzden rahat olun

Cikan isimlere baktigimizda bazi oyuncu profilleri birbiriyle alakasiz olabiliyor,mesela paredes ve kerem demirbay’in farkli tarz da oyuncular oldugunu biliyoruz

Önemli olan dogru kullanmak ve bu konu da Okan hoca inanilmaz basarili

Oynadığımız oyuna göre kilit pas olayının tartışılması biraz saçma yanlış anlamayın ama. Şimdi biz eforlu bir oyun oynuyoruz, oynadığımız oyunda oyuncu daha fazla enerji harcıyor, daha fazla yoruluyor ayrıca daha fazla yerini kaybedebiliyor. Bu durum sıklıkla pas hatalarına, son tercih hatalarına, son top kullanımının yüzdesini düşmesine sebep olabiliyor.

Eğer bu sene daha fazla set oynayalım dersek (bence şart değil) bu yüzde kesinlikle çok daha fazla yüksek olacaktır. (ki bizim genede oynadığımız oyuna göre düşük değil.) Gelgelelim bu set oyununu son dönem Terim oyunu gibi oynarsak çok ciddi sıkıntı yaşarız. Set oyunu oynarken de pas hızı daha tempolu olmalı. Geçişler ve pas hızları daha seri olmalı aksi takdirde 3.lig takımları bile size önlem alabilir ki aldılar da. 3.lig takımına elenmişliğimiz var malum.

tamamda irfancanda başakşehiri yaptı

fbye gidince takımın yıldızı olamadı

ortalama vasat bir çizgide

gs fb bjk başka boyut ts- başak bi tık altı

bizde olsa yedek olarak düşünülürdü
irfancan sistem adamı ayrıca bence febe onu yanlış yerde ve yanlış görevlerde oynattı.başşakta mahmut sayesinde defansif anlamda katkı vermezdi biran parlar işte yaptı orda öyle bir özgürlüğü vardı.Bakesetas öyle değil hamsik yokken adam defansada gelip tüm ortasahayı koordine eden adamdı

Şu anki kamp kadromuzda B listesine yazılabilecek oyuncular çıkınca şöyle bir durum var.

Ülkede yetişenler:
1- Abdülkerim Bardakcı
2- Kazımcan Karataş
3- Barış Yılmaz
4- Emre Kılınç

Altyapıdan yetişenler:
1- Yunus Akgün
2- Batuhan Şen
3- Berk Balaban
4- BOŞ

Türkiye'de yetişen oyuncu almayacaksak Emre'nin kalması mantıklı gözüküyor. Günay alınacaksa iki kaleciden en az biri gidecek. Bu durumda iki boş yerimiz kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt