Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam gol pası zaten asist oluyor onu anlıyorum da pozisyona dönüşen pasın kriteri nedir? bi de şut pası var o degil sanırım.
Kriter bildiğim kadarıyla atağın bir şekilde sonuçlanması yani attığın topu adamın kaptırmadan çerçeveye vurması gibi aksiyonlar.

İkisi de aynı şey. Kilit pas daha eski bir tabir şimdi şut pası diye kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla.

adamın tese şampiyonluğunda büyük katkısı var
TS büyük takım futbolu oynayarak şampiyon olmadı ki!..Rakip takımların dökülmesi ve kadrosunun genişliği sayesinde ıkına sıkıla...Konyaspor çok daha büyük takım futbolu oynamıştı mesela; kadro derinliği zayıf olduğu için koptu yarıştan...

Kriter bildiğim kadarıyla atağın bir şekilde sonuçlanması yani attığın topu adamın kaptırmadan çerçeveye vurması gibi aksiyonlar.

İkisi de aynı şey. Kilit pas daha eski bir tabir şimdi şut pası diye kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla.
aslında asistte kilit pas .Eğer kilit pas gol olursa asist deniliyor

Şu anki kamp kadromuzda B listesine yazılabilecek oyuncular çıkınca şöyle bir durum var.

Ülkede yetişenler:
1- Abdülkerim Bardakcı
2- Kazımcan Karataş
3- Barış Yılmaz
4- Emre Kılınç

Altyapıdan yetişenler:
1- Yunus Akgün
2- Batuhan Şen
3- Berk Balaban
4- BOŞ

Türkiye'de yetişen oyuncu almayacaksak Emre'nin kalması mantıklı gözüküyor. Günay alınacaksa iki kaleciden en az biri gidecek. Bu durumda iki boş yerimiz kalıyor.
Kerem Aktürkoğlu'nu unutmuşum, tüm forumdan özür dilerim.

irfancan sistem adamı ayrıca bence febe onu yanlış yerde ve yanlış görevlerde oynattı.başşakta mahmut sayesinde defansif anlamda katkı vermezdi biran parlar işte yaptı orda öyle bir özgürlüğü vardı.Bakesetas öyle değil hamsik yokken adam defansada gelip tüm ortasahayı koordine eden adamdı

olay inan büyük takım olayı

bi yerde kalite sorgulanıyor büyük takımda tahammül daha az

sistem, form filan ikincil özne

Şu anki kamp kadromuzda B listesine yazılabilecek oyuncular çıkınca şöyle bir durum var.

Ülkede yetişenler:
1- Abdülkerim Bardakcı
2- Kazımcan Karataş
3- Barış Yılmaz
4- Emre Kılınç

Altyapıdan yetişenler:
1- Yunus Akgün
2- Batuhan Şen
3- Berk Balaban
4- BOŞ

Türkiye'de yetişen oyuncu almayacaksak Emre'nin kalması mantıklı gözüküyor. Günay alınacaksa iki kaleciden en az biri gidecek. Bu durumda iki boş yerimiz kalıyor.
Emin Bayram? Kerem Aktürkoğlu?

3 gündür internetim yok şerefsiz Telekom metro inşaatından dolayı oldu diyor ama 3 günde nasıl tamir edemediler anlamıyorum. Telefonun interneti de bitti hazırlık maçı için gb almaya değmez.

o zman kerem saga rashica sola gecmelidir
Bu benim de aklımdan geçiyor. Kerem, forvet oyuncusu olmasına rağmen, hocalarının tercihiyle giderek kanata evrilmeye başladı, geçen sezon repertuvarına 'oyun kurucu kanat' rolünü de eklemeye başladı ama ne olursa olsun defansif sorumluluğu arttıkça ofansif verimi düşüyor ve hiçbir zaman Rashica kadar defansif katkı vermesi ihtimali yok gibi görünüyor. Sağ kanatta oynasın da varsın 1-2 gol eksik atsın; takımda en iyi orta yapan adamın bu özelliğinden faydalanmak akılcı bir iş olur. Arkasında kapı gibi Boey varken çok daha rahat olacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt