Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nels giderse iyi oynar inşallah
bizden giden döküldü son yıllarda

Kim döküldü

Badou dışında dökülen yok. Diagne bile EPLde az çok iş yaptı.

Gerçi sana göre 6 ay sakat kalan Marcao dökülmüş oluyor adam sakatlık dışında düzenli oynadı.

Ben artık takımda asık suratlı adam görmek istemiyorum. Takım arkadaşları ile birlikte sevinmeyen adam görmek istemiyorum.
Nelson sa nelson, boey ise boey, morutan sa morutan, Yusuf ise Yusuf. Hatta zaniolo da o şekilde olacaksa o da gidebilir.

rashica torreira mertens ve icardi takımı hücumdayken kompakt tutuyor

mesela yunus ve zaniolo bile bu konuda daha az başarılı
bugünkü takımı neden beğenmedin çok baskın oynadık ayrıca savunmada sağlam durup rakipten çok kısa sürede topu aldık .

ben sizin kadar güvenmiyorum bu ikiliye.İmkansız dediklerini 1 gün sonra haberleri çıkınca şuan işler değişti diyorlar.Bknz: Torreira İcardi bu sene Angelino .Neden bu kadar güveniliyor anlamış değilim
Transfer konusunda bir şey bilmiyorlar zaten, yönetim içi duyumları sağlam. Sponsordur, tff görüşmesi falan. Erden Bey kimseye bir şey söylemiyor, bir tek Fabrizio menajerlerden haber alıyor

Berkanin en büyük esprisi yerli olması bir de profesyonelliği iyi gerçekten yedek de kalsa oynasa da belli standardı var .
8 milyon Berkan için süper para gerçek olduğunu sanmıyorum ama teklif varsa satmak lazim
8 milyonu her sekil gorur yasi daha makul 1 sene daha tutup seneye yabanci siniri kalkinca gonderebiliriz ayni teklifi belki daha uzerini seneyede gorur

Kim döküldü

Badou dışında dökülen yok. Diagne bile EPLde az çok iş yaptı.

Gerçi sana göre 6 ay sakat kalan Marcao dökülmüş oluyor adam sakatlık dışında düzenli oynadı.
Adam oynadığı maçlarda hep iyi perform verdi ama bu sakatlık illeti nereden çıktı acaba. Bizde böyle sakatlanmayan adam tüm sezon sakattı şaka gibi

Ben artık takımda asık suratlı adam görmek istemiyorum. Takım arkadaşları ile birlikte sevinmeyen adam görmek istemiyorum.
Nelson sa nelson, boey ise boey, morutan sa morutan, Yusuf ise Yusuf. Hatta zaniolo da o şekilde olacaksa o da gidebilir.

Hazırlık maçı bu dediğin için kıstas değil. Sezon içerisinde değerlendirilebilecek bir durum bu.

Nelsson satılmadığında ilk maçında 45 dk rezalet oynamıştı sonrasında kötü maçı yok neredeyse.

Boey ucuza gitse üzülürüm, boeyin fiyat tavanı nelsonun üstünde. Nelson kalmak istemiyor. Sanchez ile para takasla gidebilir. Üstüne güzel para almalıyız

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt