Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar maçı izleyemedim Morutan nasıl oynadı?

Yabancı sınır varken yerli satılmaz.Yabancı şıkır kalkar o zaman dayanılır bu da seneye olacak gibi.Bu sene Kerem Abdülkerim Berkan Yunus Barış Alper Vs satılmaz.Zaten satarsak yabancı sınırı ömrübillah kalkmaz.
Sınır kalkar satarız.Hem bu sene Avrupa maçlarında var oralarda da kendilerini gösterme şansları olacak.O yüzden Berkan Kerem Abdülkerim Yunus Barış Alper gibi kaliteli yerlilerimiz elimizde olmalı.
Bir Avrupa maçından çıktım ligde oynayacaksın.Koy bunları 11 e dinlendir yabancıları iş sıkılırsa al ikinci yarı yabancıları çek fişi

Nellson mutsuz, mutsuz adam kalsa ancak zarar verir, demek ki burada bütün işlerini tamamladığını düşünüyor ama premier lige giderse bence başarılı olamaz, kalitesinden değil oyun yapısından, nellson bizde bile baskıda öne çıkmıyordu, yarın Spurs forması giyerse öne çıkmak zorunda

Sen tutunamadı gibi konuşuyorsun, sakatlık başka bir boyut.

Ne oldu, ne yaşandı bilmeden sakatlandı, çöp.
o zaman ben yanlış ifade ettim.
iyi oynar, bizim için de gelecek adına referans olur ümidim vardı. ama sezonu yandı herifin.
bu sene olur inşallah.

Çok klas sola almış topu

Böyle oynayacaksa Midstjö’yü elden çıkartıp iyi yerli 6 çekip bunu elde tutmak daha karlı iş. Bunu daha iyi paraya satarsın daha genç olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt